Ziynetdefne16 Twoce hala sabah bulantım olunca kusuyorum ve günlük ped kullanıyorum bir iki damla idrar kaçıyor zorlamadan dolayı çünkü öksürüğüm vardı öksürürkende kaçırıyordum
Tansusercan Ayni durumdayiz seninle benimde ayni benim 7 haftada basladi bulanti kusma suan 9 haftaligiz ve kusarken kacirma oluyor bazen
hasretsisman Sofiaa kusmam yok şimdilik ama korkuyorum tekrardan başlarsa diye maalesef bırakamıyorum yavaş yavaş bırakma metodu uygula demişti sabah aç karnına su içince midem bulanıyor diye bırakmıyorum
Sofiaa hasretsisman benim de öyle sabah tiroid ilacı içiyorum. Çoğunlukla sarı su çıkartıyorum. Geçen çiğneme tableti verdi dr yemekten sonra çiğneyince biraz iyi geliyor rennie diye
hasretsisman Sofiaa bana da öyle denildi ama ağzıma aç karnına su aldığımda saniyesinde midem bulanıyor kusmak istiyorum bu yüzden böyle bir yöntem tercih ettim hafif atıştırıp öyle içiyorum
Aliefezeyno Krtcm bende 26 haftaligim bende de var. Öksürme kusmaya sebep oluyor. Geçirmek için yönteminiz var mi
1erkekkannesiiii Twoce mide bulantısı kusma için prilam kullandım ama idrar kaçırma bu ayda normal değil doktora danışın bence
Twoce Kızlar durum güncellemesi yemek videosu izlerken bile midem bulanıyor kokuyu bırak televizyondaki bile