Twoce Sürekli böğürme şeklinde kusuyorum .Kusmadan önce tuvaletim yapsamda idrar kaçıyor normal mi yaşıyan varmı? Kusma için çözümünüz ne?
ZeyHus33 Twoce ben şuan 7 haftalık yeni oldum migdem blaniyor ama gelmiyor braz kasıkta belde ağrı var okadra sende erken başlamış
hasretsisman Twoce Doktorumun önerisiyle prilam kullanmaya başladım gece iki sabah iki şeklinde bi ara zofer takviyesi aldım 32 haftalığım prilama hala devam bu arada idrar kaçırmanız normal bence ama yinede doktorunuza kusmanızı ve idrar kaçırmanızı danışın ❤️🌸
Sofiaa hasretsisman merhaba prilam ben de 29 a Kadar kullandım şimdi 32 deyim. Şuanda bile bulantı ve kusma yaşıyorum ara ara. Size doktor ne zamana kadar kullanabilirsin dedi ? Biraz evde var prilam acaba tekrar kullansam mı diye düşünüyorum.
cokbilmismom Twoce bunu bende yaşıyorum ama bu kadar erken haftada benim kusman olmuyordu, 9.haftadan sonra başladı. Çok fazla kendimi zorladığım için kusarken oluyordu maalesef doktora sormadım ama normal geldi bana
AzcikMantikliOlun Twoce istifra ve idrar kaçırma birbiriyle bağlantısı olabilen iki durum. Salt gebelikte değil normal zamanlarımda da istifra ederken basınç ve zorlanma nedeniyle idrar kaçırma durumunu yaşıyordum.
HusnaNur1107 Twoce çok normal ben şuan gribim bide boğazlarım falan çok kötü öksürük krizlerine giriyorum o zamana bile oluyo öksürük hapşırma öğürme ama galiba 2. Hamileliğim diğer kızım da yoktu ama bunda oluyo
Aliefezeyno Krtcm bende 26 haftaligim bende de var. Öksürme kusmaya sebep oluyor. Geçirmek için yönteminiz var mi
Vandb Twoce benimde oldu hep bence normal bir durum zorluyorsanız eğer kendinizi herkesin öğürmesi kusması farklı benim baya içim dışıma çıkıyordu
hasretsisman Sofiaa kusmam yok şimdilik ama korkuyorum tekrardan başlarsa diye maalesef bırakamıyorum yavaş yavaş bırakma metodu uygula demişti sabah aç karnına su içince midem bulanıyor diye bırakmıyorum