NekwaSultan Deletedmom00012 Evet doğru o dalga da sen sadece nefes alip vermeye odaklan. Bir de iiii fln sarki mirildsnir gibi yap bu beni cok rahatlatti bir videodan😉
Deletedmom00012 Cisemk NekwaSultan kontrole gittim muayene etti. Bu defa çok güzel iki uç cm açılma var,biraz asagi inmiş dedi
NekwaSultan Deletedmom00012 ooh harika benim de 4 cm acklikla suni aldim 1.5 saatte doğurdum 2.yi yatis yapildi mi?
Deletedmom00012 NekwaSultan yapılmadı.arada çok fena baskı yapıyor sancıyla alta 😢 kontrolden sonra gittim yatış yapılacak kadar agri yok açılma da ayni dedi eve gönderdi.ama çok fena resmen Doğum sancıları başladı.
Deletedmom00012 NekwaSultan sancılarda fark vardı gündüze göre, ama doktora gore yeterli değil. Üç günüde bulabilir bu gecede olabilir dedi ama fena yani
Deletedmom00012 NekwaSultan işin kötü tarafı suniden kaçarken şimdi suni istedim. Akşam çocuk doktoru yok kalp atışları düzensizlesirse dedi. Sıkıldım 😑
NekwaSultan Deletedmom00012 aynen oyle canım yuru durma squata devam 😉 Hadi Rabbim yardımcın olsun duanda unutma çocuklarımı kolay yetiştirelim😊
Cananscs parasetamoll erganide devlet hastanesinde doğurdum birazdan hikayemi paylaşacam bende şükür bebeğim iyi