Deletedmom00012 NekwaSultan 28-30 çok farketmez ama çok daha düzensiz olan (geç) kişilerin döllenmenin geç olacağını düşünüyorum.
E23ww Amargi_nes yok canim hic bisey olmaz ben haziranda dogum yaptim 40ylken cok uusuyodum ustumu ortuyodum terliyodum acayip bisey olmadi yani ama her tuvalletenn sonra mutlaka yap gercekren faydasini gorceksn
Deletedmom00012 NekwaSultan doktorlar biliyordur. Ben bi tek kendimi çözemedim. Ortalama 30 günde bir olurken neden gelmiyor bu çocuklar 😂 kızıda 40+6 da suni yle doğurmuştur. Bunda bekleyeyim dedim. İnşallah kendi sancımla gelir..
NekwaSultan Deletedmom00012 gec dollenme diyolar ama bunu adetle ilk senden duydum E ben ilkin saniyom tabi bekle guzel anne😉
Deletedmom00012 NekwaSultan hala umudum var gelecek 😂 bugün kasılma baya arttı gibi. Epeydir fazla yürümüyordum kansızlıktan tıkanıyordum. Bugün Ha gayret dedim tempolu yürüdüm. Belki 40 dk...
NekwaSultan Deletedmom00012 benimde bunda kasilmayla basladi canim aksamdan başladı hic durmadi nerdeyse hadi hayırlısi doguma fln gidersen beni etiketle merak ettim şimdi 😉
NekwaSultan Deletedmom00012 a maşallah Rabbim yardımcın olsun bir avazda inşallah 😊 benimde ilk nisan gelirdi 10 saat surdu 2.de sancinin gelmesi Ne durumdasin?
NekwaSultan Deletedmom00012 sen sadece bebini kucağına alcan o ana odaklan canim gerisi olur ve biter😉
NekwaSultan Deletedmom00012 nisanin cogalmadi mi durumun nedir. Onlar gelip gececek sen hep bunu düşün
Deletedmom00012 NekwaSultan bir iki küçük parça düştü. Bugün yarin sancım tutar diye umuyorum 🙄 umuyorum ama o anı düşündükçe tırsıyorum 😬
NekwaSultan Deletedmom00012 nisan adet gibi artarak devam eder baya cogaldiginda git canim sancin da olmazsa
Deletedmom00012 NekwaSultan tamam tskler. Şimdi bir yazı okudum baya rahatlattı. Sancı değil Doğum dalgası diyecekmişiz düşüncemizi değiştirmeliymişiz 😊
NekwaSultan Deletedmom00012 Evet doğru o dalga da sen sadece nefes alip vermeye odaklan. Bir de iiii fln sarki mirildsnir gibi yap bu beni cok rahatlatti bir videodan😉
Fatmakaya158 Amargi_nes Gözün aydın canım benim sonunda geldi yavrun kucağına Allah analı babalı büyütsün inşallah ❤️🧿😘😘😘