Canookii emirasafMom şu her şeye olumsuz yorum yapıp tecrübelilerin yaptıklarını küçümseyenler başlarına gelince o zaman görürler.
emirasafMom Canookii konuşup düşen çok oluyor evet sonra iş yapmaya gelince konuştuğuyla kalıyorlar 😅
emirasafMom Canookii evet canım bi arkadaş daha senin gibi duydum yazdı yapıcam diye yukarı da bi arkadaş da sitem etmiş biraz nedense 😅🙈
2cat1baby emirasafMom her çocuğun yapısı durumu bir değil bu verilen tavsiye bebekte meme reddine sebep olabilir.yara varsa krem sürülür,gümüş kapak kullanılır,jelli göğüs pedleri var falan🤷🏼♀️kebapta süreyimde çocuğun ağzı tadlansın soğan ne😂
emirasafMom 2cat1baby canım denersin denemedin o sana kalmış göğüslerin yara olup verememen daha mı iyi olur soğanı sürüp nemli bezle sil öyle ver sana soğanı sür ağzına daya demiyoz😅😅
bbaby44 2cat1baby o gümüş kapaklar kremler hep para tuzağı eskiler ne yöntem demişşe hep doğru bundan 100 yıl öncede vardı bu sorunlar kadınlarda sürekli eleştiri halindesiniz geri kafa gibi bakıyorsunuz insanlara meme yarası yaşayanlar bilir önünde ağlaya ağlaya emzirenler gördüm. Etik ve doğru gelen bilginizi kendinize saklayın post soğan suyu kullanan varmı memnun olab varmı diyor siz kullanmadıysanız yorum yapmak neden birdr kebapa bağlamışsınız olayı ne acı…
Canookii emirasafMom boşverin kim neyi denemek istiyorsa onu denesin herkesin kendi tercihi tartışmaya açık bir konu çünkü 😊😊🩷
EmineP emirasafMom ayva çekirdeğini 1 gece azcık suda bekletin kremsi yapıya gelince sürün. Kuruyunca emzirin ben ilk doğumumda hep böyle yaptım çok çok rahatlattı. Soğanın kokusu ve tadından memeden tiksinme ihtimali var bence
emirasafMom Enas2365 krem ben denedim işe yaramadı çatladı ikiye tek mem ile emzirdim 2.5 sene ama soğanı çok kişi söylüyor
emirasafMom Enas2365 krem hergün tekrarlanan şey ama soğanı bi defa uygulayacak silecek vereceksiniz ☺️
TgbHmz Sumeyyealts Ben çok çektim yaralardan 3 kere de mastit oldum malesef lahana sadece memedeki ağrıyı ve şişliği oluyor meme ucu yarasına bende hiç işe yaramadı ama denemek lazım bife sürekki kullanma demişti ebe sütü azaltıcı etkisi olabilir diye
Deletedmom_116 Doğuma iki üç ay kala Soğan koyun bı sure hiç ellesmeyin Doğuma kadar doğumdan sonra kendi suttunuzden birazcık hemen etrafına sürün
TgbHmz Sumeyyealts Kullanmadığım bişey kalmadı onlar bakım kremi olarak gecıyromış doktorum öyle söyledi yara oldugu zaman çok geçirmiyor benim fenaydı bana doktor başka kremler verdi 2 güne geçti şimdi lansilıh Kullanıyorum
phaticeasli94 miniksevdamm Doğumdan çıkar çıkmaz bebeği getirceklerinde surmustuk sonra bebek gelince bezle sildim emdi hiç yara olmadi
miniksevdamm emirasafMom Bnde denemek istiyorum bu sefer. İlk doğumumda neler kullandım fayda etmedi parça parça geliyordu artık. Arkadaşlar her halde ufak bi acı olup geçiyor sanıyor denize düşen yılana sarılır 😂 ilk emmeden önce mi sürüp bekletip silcez acaba?