Derinnmom yamanagihan valla haftada 3 gün domestosla yıkıyorum klozeti ama bilmiyorum bende yeni başlıycam çünkü zorlanıyorum artık
Syda78 Ben 25. Haftadan sonra normalde zorlanmaya başladım şuan 35+4 oldum asla normale giremiyorum eğilip kalkması zulüm 🫠
Gsanalika58 Ben teakwandocı oldugum için bavak kaslarım iyi :) 36 haftalık hamileyim sürekli alaturka tuwalete girdim normal tuwalet yani : ve çok rahat kalkıp egiliyorum esnek normal dogum olcak ona hazırladım :)
hasretsisman yamanagihan 32+2 haftamdayım karnım çok çıkmadı ama bundan 2-3 ay önce alaturka tuvalete oturduğum zaman kasıklarıma ağrı giriyordu toplanıyordu bebeğim bu yüzden klozet benim için her zaman tercihim oldu
mavideniz6 yamanagihan 5. ayda hiç bir şekilde normale gidemedim çünkü karnım izin vermiyordu en rahatı klozet
Gmz5560 mavideniz6 ay aklıma gelince gülesim geldi kendime 😃rahat oturayım diye bütün pijama ne varsa çıkarırdım rahat oturabilmek için kırk takla atardım
Gmz5560 yamanagihan vallahi evimde normal tuvalet olduğu için doğuma kadar ve sezaryenden sonrada normal tuvalet kullandım mecburi olarak bi sorun yaşamadım çok şükür