tugce-97 1 aylık hamileyim dün akşam market kapanmadan alalecele gittim ananas aldım yedim hepsini bugün de eşim almış canım istiyor diye onu da bir güzel yedim ama yenmemeliymiş sanırım. 🤦🏻♀️🤷🏻♀️ hamileliği boyunca yiyen oldu mu yada doktoruna soran merak ettim şimdi 🤔
Minikmucizelere tugce-97 koca ananasi kendiniz mi bitirdiniz bide😕 Ben hic yemedim ama dogumu kolaylastiriyo falan diye okumustum
hsrtt_ tugce-97 merhaba ananası genelde ilk aylarda yemek iyi değil.Son ayda doğumu hızlandırması açılma olması açısından yeniliyor.Ananasın rahim ağzını yumuşatma etkisi var o yüzden.Az bir şey yediyseniz sıkıntı olmaz ama yemek için doktora danışmak gerekir.
tugcesakzci tugce-97 ananası doktorlar gebeliğin ilk 3 ayında doğum başlatma etkisi olduğu için önermiyorlar ne olur ne olmaz keşke tadımlık yeseydiniz koca ananası yemek yerine. Doktorum bana önermedi ilk 3 ay yersen eğer sadece 1 dilim demişti.
tugce-97 Minikmucizelere Koca mı 😅 çok sevdiğim için gözüme küçük geliyor sanırım aç doymam sanırmış ya 😂
Minikmucizelere tugce-97 ahaha yemissin artik da inşallah bi sey olmaz ama bundan sonra dikkat et canim ilk aylar yeme sonrada canin xok cekerse tadimlik bi dilim ye sadece bence genede bi doktoruna danis ben yenmiyo diye biliyorum da o yuzden
tugcesakzci tugce-97 rica ederim canım yine de kendini kısıtlama doktorunn izin verdiği takdirde istediğin her şeyi yiyebilirsin ben kokoreç yemiştim mesela canım istediği için izin alıpta. Sonuçta hasta değilsin hamilesin
tugce-97 tugcesakzci Benim de canım midye istiyor bu aralar ama yemedim teşekkür ederim doktoruma danışırım.
Minikmucizelere tugce-97 illaki canimiz bi seyler cekiyo hic midye yemeyen ben canim cekmisti bi tanecik yemistim sadece korka korka ama dedigim gibi sadece bi tane😅
tugcesakzci tugce-97 midyeye izin vermez kabuklu deniz ürünü ve denizin tüm bakterisini pisliğini o topluyor canım sanmıyorum izin vereceğini
NovaVina_ tugce-97 ilk aylarda dusuge neden oldugunu duydum fazlasinin. Kanamaniz yoksa endiselenmeyin. Merakli sorusu, bende ananas bayilirim ama agir gelmedi ya en fazla yarim tane yiyebilirim yani aromasi baskın bir meyve ananas.
tugce-97 NovaVina_ Şuan beni rahatsız edecek bir durum ya da kanama söz konusu yok bir daha da yemem zaten bugün sondu
tugce-97 Ozlem8886 ben keşke birer dilim yeseydim ben dün hepsini bugün de hepsini yedim canım eksi istiyor diye 😂😅
FatmaE tugce-97 benimde canım istedi bugün aldım 33 haftalık hamileyim biraz yesem bişey olur mu acaba ya
tugce-97 FatmaE birazdan birsey olmuyormuş Google de de öyle yazıyor abartmadan yenilirmiş ama ben abartmışım bir tık 🤷🏻♀️ Sen abartma canm
tugce-97 gokyuzununogrencisii yenilmiyormuş, ama yiyen ve bir sorun olmayan da varmış bende anlamadım ama yine de yemeyelim artık biz