Prensannesi12 Kizlar merhaba hamilelikte ayva yiyip bebeginizin gamzeli olduguna inaniyormusunuz boyle bir soylem var sizler ne dusunuyorusnuz
birmucize1 Prensannesi12 annem bende cok yemis asermis resmen bende gamze var dogruluk payi varmi blmiyorum 🤣
tugcesakzci Prensannesi12 günde bir ayva yiyorum nerdeyse çok sevmezdim ama canım istiyor. Hurafelere inanmam doğduğunda gamzeli olursa yazarım buraya 😂😂
Baharatajanova Gamzesi olması için değil ama bende sürekli ayva yiyorum. En az günde 1 yiyorumdur. Bende ve eşimde gamze yok bakalım eğer çocuk gamzeli doğarsa doğruluk payı var demekki ☺️
Kelebekmisaliihayat Prensannesi12 gamzeli olur mu bilmiyorum ama ayva güzelleştiriyormuş. Öyle diyorlar
[silindi] Kelebekmisaliihayat evet arkadaşlar hadis var ama net hatırlamıyorum.gamzeyi ben de bilmiyorum ama güzelleştiriyor eminim.
Eymenmomm Prensannesi12 inanmazdım ama yedim yanagima vs bastirmistim hatta oğlum gamzeli doğdu ikimizde de gamze yok eşimin teyzesine de çekmez herlde bir o gamzeli 🤗🤗
Esra_Omer_21 Prensannesi12 ayva yiyenin bebeği güzel olurmuş bende o sebeble sürekli yemeye çalışıyorum
Mothertea Prensannesi12 canım istediği için yemiştim ben ilk 3 ay olsun diye değil ama oğlum Gamzeli doğdu
1erkekkannesiiii Prensannesi12 ayva aserdim mevsimi değildi internette de bulamadım yiyemedim çocuğumda 2 tane Gamze var elinde de doğum lekesi var 😂😂
Hava16 İki çocuğumdan da yedim ve gamzeli güzel yüzlüler zaten hurafe degıl peygamber efendimizin ayva ile hadisi şerifi mevcuttur inanarak yapılırsa olur 🫶🏻 bende oldu hamd olsun