birmeleginannesi_ e_blue_sky_a benkm direk pıhtılaşmam yok ama bı hormon tetikliyo diye doktor verdi yinede
e_blue_sky_a birmeleginannesi_ işte doktordan doktora değişiyor. Bazı doktor testte çıkmamış gerek yok derken bazısı kullan diyor. Bilemiyoruz.
Selinnn123 birmeleginannesi_ ben ilk hamileligimde kullanmıştım 10 iğne covid olmuştum kan pıhtılaşması olmasın diye doktor vermişti bir sıkıntı olmadı çok şükür. Doğum yaptim 2 yada 3 tane tam hatırlamıyorum doğumdan sonrada hastane yapmıştı
Sivrizmuxbka birmeleginannesi_ yok şükür yaşamadım doğum dan sonra 1hafta daha kullanıp bırakmıştım hamile olduğumu öğrenince tekrar başladım
birmeleginannesi_ Sivrizmuxbka bende başladım inşallah bebeğime zarar vermez canım ya ilk defa kullanicam
Sivrizmuxbka birmeleginannesi_ ben 1dusuk yapmıştım sonra kan testi yaptırdım kan pıhtılaşma cikdi kızımda kulandim çok şükür dünya ya geldi düşün yani cnm kan testi yaptirmasaydin iğne kulanmasaydim kızımı da kaybedebilirdim içiniz rahat olsun Allah’ım sağlıkla kavuştursun inşallah hepimiz i
birmeleginannesi_ Sivrizmuxbka bazı doktorlardan da artık emin olamıyorum canım o kadar saçma geliyo ki bulundugum yerdeki doktor düzeni karmaşık Rabbime emanetiz ya hepimiz inşallah sağlıkla kavuşuruz
birmeleginannesi_ Sivrizmuxbka amin canım inşallah rabbim kimsenin kucağını boş birakmasin banada doktor dedi iki düşükten önce test yapmıyoruz ama yinede yapalım dedi öyle yaptırdım direk pihtilasma yokmus ama bı hormon tetikliyo dedi bende ihtimale atmak istemedim
kadirvefam birmeleginannesi_ benimde iki düşüğüm oldu pıhtılaşma sorunum olmadığı halde kadın doğum doktorum başlattı 4 haftalıkken başladım şu an 25 teyiz çok şükür bir problem yaşamadık umarım sağlıkla kucağımıza alırız tüm anneler
Ecrin_mislina birmeleginannesi_ ben hiç göbekten vurmadım hep kolumdan vurdum doğumdan bir gün önce vurulmadım ve doğumumda sıkıntı yaşamadım sonrasında da herhangi bir sıkıntı olmadı şükür