Eloo1207 birmeleginannesi_ pıhtılaşma geçirdiğim için beklediklerini söylemişlerdi zaten iğne bunları önlemek için kullanıyorum
Sevvaldal birmeleginannesi_ yok olmadı önlemini alıyorlar zaten. Ben doğumdan çıktığım gün bile oldum iğne.
BirazbundanBirazondan1 birmeleginannesi_ hayır yaşamadım. Suyum gelmesiyle aniden sezeryan oldum. Buna rağmen yaşamadım. İğnenin üzerineden 12 saat geçince sorun olmuyor. Benim geçmişti
birmeleginannesi_ BirazbundanBirazondan1 anladım canım ne güzel rabbim banada sorunsuz doğumlar nasip eder
SusamTanecigi duygu26 en son bor ay önce gittim bende 850 gramdi o zaman yarın benimde randevum bakalım hayırlısı
SusamTanecigi birmeleginannesi_ sezeryan doğum yaptım ben herhangi bir sıkıntı olmadı bir gece kalıp taburcu olduk
Asilmom50 birmeleginannesi_ ben ilk hamileliğimde de kullandım şimdi de kullanıyorum hiç korkma bişey olmadı
Lidiapoet @[silindi] ilk düşükten sonra testi özelde mi yaptırdınız benimde ilk düşüğüm yaptırmayı düşünüyorum da
birmeleginannesi_ Lidiapoet yok devlette yaptirdik bir ay falan gelmedi sonuç zaten üniversiteye gittiği için genetikte yaptırdık biz kan pıhtılaşma da
e_blue_sky_a birmeleginannesi_ test yapılmış. Sorun çıktı ise kullanılır ve Bi problem yaşatmaz; dengeler anlatabildim mi? Lakin test yapılmış sorun çıkmamış yani pıhtılaşma çıkmamış bu durumda kötü durumlara da sebep olabilir çünkü ihtiyaç yok. Benim doktorum bu şekilde açıklamıştı
birmeleginannesi_ e_blue_sky_a benkm direk pıhtılaşmam yok ama bı hormon tetikliyo diye doktor verdi yinede