N3F3RT4RI Merhaba hanımlar, Bundan önce 26-27 günde 1 adet oluyordum, bugün 28. günüm hala gelen giden yok. Uygulamaya göre 17 Kasım Yumurtlama günüydü, 19unda ilişki oldu. Test yapsam testte görünür değil mi? yumurtlamanın 16., birlikteliğin 14. günü.
sedanur4004 N3F3RT4RI eğer 17 sinde yumurtlama olduysa yumurta 24 saat yaşıyor sadece 19 unda ilişki olduysa tutmamış olabilir yumurtlama dan 1-2 gün önce veya yumurtlama günü ilişki olması gerekiyor
1prensesannesi__ N3F3RT4RI benimde bat bugun ben persembe testte pozitif gördüm cani kandada cikti test yapsan cıkar muhakkak 😊
Arasegeyigitefe Benimde bat 13 10gun kaldı cuma yada cumartesi ypcm testi çok merak ediyrm ve asla zaman geçmiyor gbi🙈😌
Lavinia1924 N3F3RT4RI siz bilirsiniz. Ama varsa sabah ilk idrar aksam son idrar değişmiyor çıkıyor yani
Kanatsiz_1_melek N3F3RT4RI ben şeyi anlatamadım 17 yumurtlama gorduysen neden 19 da iliski oldu öncesini degerlendirmedin. Mi??
N3F3RT4RI Kanatsiz_1_melek planlamadık aslında, çocuk sahibi olmak icin birliktelik olmadı. Birliktelik oldu sonrasında farkettim bu güne denk geldiğini.