Nurasl1 Halsizlik uyku mide bulantım şükür suanlik yok. Duygu durumu çok değişiyor benim. Arada sırt bel ağrıları oluyor kaftamkz tam net belli değil ama 4+2 büyük ihtimalle 14unde kalp atışı için gidicez bakalım hayırlısıyla
bng_12345 Nurasl1 Uyku durumu ve halsizlik bende de mevcut ben de bir de kasık ve bel ağrısı var:( biz de salı günü keseyi görücez inşallah sizin için de hayırlısı olsun o minik kalbin atışlarını duymak🫠❤️
Sulenur98 bng_12345 ne yaşamıyorum ki 🥺 duygusallık bel ağrısı aşırı mide yanması ve kemiklerim ağrıyor hiç bişey yapasım gelmiyor 2. Gebeliğim🤭
Sulenur98 bng_12345 açıkcası ben hamile olduğumu anlamadım şüphelendim ama yok ya dedim 🤭 ama 6. Gün test yaptım net çıktı şuan 5+3 daha dün öğrendim
Sulenur98 ressamanne_ mide yanmasınu diğer hamilelik de de yaşadım kusma hiç olmadı bunda da yaşıcam gibime geliyor
Sulenur98 bng_12345 tşk ederim evet yeni öğrendik çok değişik duygular dayım sürekli ağlama isteği geliyor 🥺
1prensesannesi__ bng_12345 4 haftalik canim yeni ogrendim ufacik bi tuvalet ihtiyacimda cok sancim oluyo halsizlik ve uyku cok var simdilik böyle 🥰 senin nasil ne kadarliksin
bng_12345 1prensesannesi__ benim de 4 hafta 5 günlük bugün öğrenmeden önce hep uyku hali vardı hala devam ediyor🙈 bide kasık ağrısı normal diyolar ama bazen endişeleniyorum ister istemez
Sulenur98 ressamanne_ her hamilelik farklıymış daha yolun çokkk başındayız bakalım bizi neler bekliyor 😁
1prensesannesi__ bng_12345 kasik agrisi normal ilk gebelgimde benimde cok oluyodu ama geciyo bi zaman sonra rahim bebek icin kendini sekillendirmeye basliyo o yüzden kasılmalar kramplar olabiliyo Allahn izniyle kanama olmadikca sorun yok ben erken ogrendim 4+0dayım betan kac cikti😁
bng_12345 1prensesannesi__ ben de çatlatma iğnesi denediğim için beklediğim bi gebelikti hemen kan verdim ben de erken öğrendim😂 ilk öğrendiğimde betam 65 di
1prensesannesi__ bng_12345 yaa ne güzel hayırlı olsun ben ovulasyon testi kullandim bu ay ama beklemiyodum dogrusu 6 aydir hep negatif olunca 🤭
bng_12345 1prensesannesi__ yaa size de süpriz olmuş ne güzel😍 iğneyi ben de ovulasyon testiyle desteklemiştim oldukça işe yaradığını düşünüyorum
1prensesannesi__ bng_12345 ne güzel ise yaradiysa 🤗 hayirli olsun seninde aramizda bi kac gun var sadece 🥰