Fatmaaa95 Selamlarrr, bebeğinizin hareketini kaçıncı hafta net hissetmeye başladınız? Ben 18+2 yim sürekli sol tarafımda bi el geziyormuş gibi hissediyorum gıdıklanıyorum hatta gıdıklanan yer kaşınıyor sizde de öyle oldu mu?
Aysegul_dur Fatmaaa95 benim de 17+4 sadece ikikere içimde karinca varmış gibi hissettim daha hiç birşey yok 😔😂
1sadeturkahvesii Fatmaaa95 16-17.Haftalarda ufaktan içimde balık kayıyor gibi hissetmeye başlamıştım. Şimdi 21+6 olduk hıçkırığını hareketlerini çok net hissediyorum şükürler olsun 🌸🧿
[silindi] Bende şuan 19 haftalık olduk 18 den beri ufak ugak hissediyorum pıt pıt vuruşunu dahi hissediyorum okdr güzel ki 🫠
[silindi] Yalnız bişey sorucam haftalarımız yakın sanırım sizde de bebek aşağıda mı yani göbek deliğimden 5 parmak aşağıda vajinanın üst kısmına daha uakım hissediyorum normali bu mu endişeleniyorum arada
Rabiacyrn17 [silindi] ben 28. Haftayı bitirmek üzereyim hala bile orada oynuyor bende endişelenip sormuştum doktorum gülerek gayet normal bebek orada olur zaten demişti ☺️
Aysnr11 [silindi] Bende öyle hissediyorum sanki vajinaya vuruyormuş gibi ama sürekli değişiyor kıpırdandığı yerler
[silindi] Madmzll herkeste farklı sanırım ama doktorların da çoğu zaman göbek deliğinin altında bakıyolar
Rabiacyrn17 [silindi] ben 28 haftalığım hala bile kasıkta hissediyorum hareketlerini doktoruma sormuştum gayet normal demişti
Haticerman 21 haftaligim hala hissetmedim sanırım hissettiriyorsada bebiş büyük ihtimalle gaz bağırsak hareketi zannediyorum 😂
MorKelebek54 Fatmaaa95 benim ilk gebeligim olmasina rağmen 16+2 de hissettim ilk. Suan da da 17+4 deyiz. Bende kasinti olmuyo ama sanki icerden kali tiklatir gibi pit pit oluyo son bi kac gundur daha guclu tekmelemeye basladi daha net hissediyorum suan da