Sibel_gedik Emine2101 52 günüm kaldı , 2 ci doğum oluck nasipse :) ilk doğum birşey anlamıyor insan da 2 ci bilinçli olunca bi korkmuyor değilim 🙂 ama rabbim güç veriyor aşırı korkulacak bir durum yok korkmayın kızlar 👧
Fatmanur1616 Emine2101 son 41 💖 ilk doğumum heyecan çok ama sıfır korku hemşireyim ne olucağını bildiğim için belki de bilmiyorum
-cey-33 Emine2101 35 günüm var aşırı heyecanlıyım ılk çocuk sımdıye kadar hıc yoktu heyecan son aya girene kadar ama son ayıma gırdıgım ıcın çok heyecanlıyım ama korkuyorum da nasıl olacak doğum bılmıyprum
Melodimm -cey-33 Bende aynı.Hep rahattim.Simdi son ay diye heyecan yaptim😂😂Sağ Salim gelsin bebisler insAllah♥️🤲🏻
gulcanak02_ Emine2101 uygulamaya göre son 28 bu hafta hastahaneye gidicem bebeğim ters eğer hala tersse doğum şekli belli olucak artık çok heyecanlıyım ve korkuyorum da 🥹 ilk doğumum olucak hayırlısıyla alalım kucaklarımıza ❤️
Mevlude95 Uygulamaya gore 1 gun ama oglusum daha kanala inmemis saliya yatis verdi doktorum aslinda korkmuyorum ama once suni sanciyla normal deniycem o yuzden kanala yine de girmezse diye gerginim biraz korkmaktan ziyade 😕
Emine2101 gamzecgr sen bırde bana sor gunler gecmıyor sankı ama ilk hamileliğim çokta korkum var normal dogum ıstyorum bır aksilik çıkmazsa ama bırazda korkuyorum
gamzecgr Emine2101 normal biraz daha korkutuyor insanı benim sezeryan ondan rahatım sanırım.İnsallah güzel geçer dogumlarimiz su gibi 🙂
DENIZ_55 Emine2101 riskli olduğu için almak istemedim yüzde elli elli yasama şansı var her an kalbi durabilir o yüzden her hafta muaneye gidiyorum o yüzden 30 dan önce almak istemiyorum
Melikekar123 Emine2101 Emine2101 46benim ama sancım çıktı yatıyorum tutuyoruz herkes bu civardaymış sancısı çıkan var mi ben gibi 😭
Zumra_ Uygulamaya göre 37 ama sezaryan görünüyor şimdilik daha erken doğar diye düşünüyorum daha gün almadık 35 haftalık olduk çok şükür