DENIZ_55 Emine2101 benim 101 gün kaldı her an doğuracak diye korkuyorum birgun anlatınca çok şükür diyorum suan tek isteğim 30 göreyim alışverişe başlayacağım ona göre hareket ederim artık sağlıkla gününde kucağımıza alalım bebislerimizi inşallah
gamzecgr Emine2101 tahmini 15 gün falan kaldı.Ayın 11 nde o hafta içine gün belirlicez.Bir an önce kalan gün de geçsin doğurayım diye bakıyorum ben rahatlamak istiyorum artık
Emine2101 gamzecgr sen bırde bana sor gunler gecmıyor sankı ama ilk hamileliğim çokta korkum var normal dogum ıstyorum bır aksilik çıkmazsa ama bırazda korkuyorum
A12_S07 Emine2101 Doğuma cok hazırım gerçekten ama daha 80 gün var be geçmiyor zaman geliyor agriciklar 😥
MEE_ Son 18 gün uygulamaya göre ama muhtemelen 10 aralıktan sonra gün ayarlicaz benim 2nci gebeliğim ama heyecan ve korku var yaa
M18a17 MEE_ benim de uygulamada 18 günüm var 2.gebeligim heyecandan çok korku çok .doğumun ne olduğunu bildiğim bir cin çok korkuyorum
Sehermahsum7321 Emine2101 son 114 günümüz kaldı ikinci gebelik başıma ne geleceğini bildiğim için doğumu beklemiyorum 😅