annelik_4 12.haftada %90 denildi ama değişenler oluyormuş diyorlar sağlıklı olsun da kız erkek farketmez ilk bebeğim olacak Allah’ın izniyle çokta hareketliyiz annemizi çok kusturuyoruz😃🐣😍 sağlıkla gelir inşallah minik bebeğim 🤍
gokceekus17 Aysegul_dur merhabalar 🌸 başka bir yazıda yorumunuza rastladım. Burda da ikili taramada cinsiyeti öğrendiğinizi okudum. İkili taramayı Erol beye mi yaptırdınız. Bende kendisine gidiyorum da 😊 2 hafta sonra ikili taramam var bende merak ediyordum acaba cinsiyet gözükür mü diye. Kesin şekilde mi söyledi cinsiyeti 🌸
Aysegul_dur gokceekus17 evet canım burcu hanımın hastasiyim ama takipi Erol beyde yapıyor bana net söyledi uzun uzun gösterdi anlattı çok ilgili ve bilgili inşallah seninkini de görür hemen ben şimdi 4 gözle dörtlü testi bekliyorum onda bir saat bakıp anlatiyormus Burcu hanım öyle söylemişti 😊
gokceekus17 Aysegul_dur sağlıkla kucağınıza alın bebişinizi inşallah 🤲🏻😊 ay inşallah bizimkini de görür. İnsan sabırsızlanıyor. İlk hamileliğim benimde 😊 çok detaylı inceleyeceğimden şüphem yok ben kendisinde takipliyim riskli gebelik olduğu için çok memnunum Erol beyden.
Aysegul_dur gokceekus17 amin canım insallah sende sağlıcakla alırsın kucağına içini ve kalbini ferah tut inşallah söyler seninkinide öğrenirsin sende benimde ilk gebeligim o yüzden anlıyorum seni 🥰