Arasefeannesi Haftamda alttan muayene ile öğrendik o kadar inatlaştı ki bizimle oğlusum 18. Haftada ultrasonda çok belliydi demekki bize heyecan yaşatmak istedi
MinoS54 Kızlar 17 hafta oldum doktora gittim ama bacakları kapalı idi kendini göstermiyordu acaba böyle olan var mı aranızda merak ediyorum da cevap yazın lütfen
selim10 oylesinebiri0 şu an 18 haftalık 2 gün önce gittim erkeğe benziyor dedi ama net bişey söylemedi. Bi dahaki randevum 25 gün sonra o zaman belli olur umarım 😬😀
Amina1993 sevimuslu ben en son 15+1 oldum ultrasonda %85 kız dedi. Allah’a yalvarıyorum değişmesin diye. O kadar çok istiyorum ki bir kızım olsun.
sevimuslu Amina1993 hayır olur muuu en başından beri hislerim hep kızdı ve kız olduğunu öğrendiğimde dünyalar benim oldu üzgün değil de duygulanma manasında kullandım o emojiyi 😍😍
Sevdekusu1 12 haftalıkken öğrendim oğluşum olacak rabbim herkesin evladını sağlıkla sıhhatle hayırlısıyla kucağımıza almayı nasip etsin 🤲🏻♥️
fatos2404 oylesinebiri0 oğlum 12. haftadan gösterdi değişmedi de sonradan ikinci gebeliğim 11’deyiz aralık 15’te kontrolümüz var inşallah gösterir 🥹🤲🏻