Deletedmom_112 Zeynaaa0101 dozu yükseltemeseler bile serum takarlar şekerini düşürüp gönderirler hala yüksek çıkıyor mu hiç düşmedi mi ?
Melike_4949 Zeynaaa0101 canım merhaba çorba hangi çorba? kaşar peyniri yeme yükselten birşey var belli ki ama dozunun da artması gerekiyor kontolre gidiyor musun ? Ben 3 günde 1 gidiyordum diyabet hemşiresine
Zeynaaa0101 Melike_4949 bende haftada 1 veya 2 defa gidiyorum canım. Yükselttiler gine yüksek çıktı. Dorba mercimek çorbası idi
Melike_4949 Zeynaaa0101 tekrar git canım düşene kadar devam bol bol su iç ve yeşillik salatası ye yemeğe başlamadan önce mercimek sana dokunuyor olabilir içme bu aralar sebze protein ağırlıklı beslen
Zeynaaa0101 Melike_4949 mercimek yemeği çıkarmadı. Ama çorbası çıkardı ilginç evet pazartesi gideceğim
Melike_4949 Zeynaaa0101 oluyor canım öyle şeyler benimde bir yediğim bir gün yükseltiyor bir gün yükseltmiyor
Melike_4949 Meleksima evet doğum yaptım bebeğim iki haftalık şükür 🥰 bir sorun çıkmadı onda sadece biraz oksijen vermişler doğunca şekeri falan normal çıkmış Benim hem tansiyon hem şeker fırladı doğumda
Meleksima Zeynaaa0101 selam siz doğum yaptınız mı 1 ay olmuş benimde aynı. Problemlerim var malesef merak ettim nasilsinjz
Meleksima Melike_4949 çok geçmiş olsun nasıl zamanında dogurabildiniz mi bende de ödem oldu şuan şekerden mi bilmiyorum tek ayağım sis
Melike_4949 Meleksima 39+3 ten doğdu devlet hastanesi 4 gün suni sancı verdi doğmadı imza atıp özelde sezeryan oldum zorlu bir doğum ve sonrası oldu ödem doğumdan sonra oldu