Sennnnnnn Kızlar bu ay 3 gün sürdü adetim normal de 5 gün sürer bitmeye yakın baya pembesi leke geldi ve bitti Yumurtlama dönemim önümüzdeki hafta fakat mide bulantısı ve sol taraf yumurtaligim çok ağrıyoor ilişki sonrası neden olabilir dünde hiç Halim yok tu
Beyzacpr Sennnnnnn bir test yAp bence yada enfeksiyon da olabilir beklenti ocerisimdetsen pskolojikmende etkilenmiş olabilirsin ama ne olur ne olmaz test yap
Busuyil Sennnnnnn benimde geçen ay aynısı oldu iki hafta sonra falan test yapmıştım negatif çıkmıştı birçok kişiyi duydum böyle mevsim değişimi nedeniyle diye düşünüyorum ben 🥺
Sennnnnnn Mehtapkbrekmn ilk gün az di 2 gün fazla idi gündüz akşam azaldı belim de çok ağrıyor neden se bilmiyorum
Mehtapkbrekmn Sennnnnnn Sennnnnnn hamile olma ihtimaliniz varmı? Bazı hamileler üstüne görme olabiliyor çünkü
Sennnnnnn Kızlar bu ay 3 gün sürdü adetim normal de 5 gün sürer bitmeye yakın baya pembesi leke geldi ve bitti Yumurtlama dönemim önümüzdeki hafta fakat bel ağrısı mide bulantısı ve sol taraf yumurtaligim çok ağrıyoor ilişki sonrası neden olabilir
Sennnnnnn Beyzacpr valla çok şükür enfeksiyon falan çikmadi psikolojik değil eminim çünkü kolumu kaldıracak halim yok
Mrv1234sim Benimde aynı kasık ağrısı bel ağrısı var geçen ayda normalde her ay 20 sinde olurum 10 unda oldum erkenden testler negatif cikti ama 2 gün önce erken test yaptım pozitif çıktı sonra silindi çizgi kan testinde cikarmi diye düşünüyorum
Sennnnnnn Mrv1234sim denerseniz bana da haber verir misiniz belim ağrıyor çok hiç halim yok kolumu kaldıracak
Mrv1234sim Sennnnnnn inşallah geçen ayda umutlandım olmadı inşallah bu ay olur test beni kuşkulandirdi ilkten pozitif çıkıp sonra çizgi yok oldu