Mine271992 Arslannesi bende henüz öyle bi durum yok ama sanki sızıntı seklinde su geliyor gibi oluyor
Canann1601 Mine271992 Son 25 gün gözüküyor ama bana nedense 30 günü bulur gibi geliyor 😄 Bakalım beklemedeyiz ☺️
BUSRA-2121 Mine271992 son 26 en ufak bi iş yapamaz oldum. Bir gün iyi hissediyorum bi gün bugün kesin doğuruyorum diyorum herkes sağlıkla kucağına alsın . Hurma pilates ahududu çayı devam 🥲
Mine271992 BUSRA-2121 hiç söyleme bende aynı durumdayım bi sancı geliyor yalancı mı gerçek mi bilmiyorum belime vuruyor hiç bi şey yapamiyorum
mevraca Mine271992 37+5 gelmesini sancılarımı bekliyorum 🫠 kanalda mı bilmiyorum pazartesi soracağım doktora ayaklarını sag tarafta hissediyorum kanalda olsa ayagıni üst taraftamı hisederim acaba bilen varmıı
Slc mevraca 37+6olduk bugün Dr ddi kanala girmiş ayakari midemn içinde ve sağa kaydı solda değil artk
Meltemmms Çoğu kişinin açıklık var sancı yok.. benim sancım var açılmam yok 🤣 nasıl anlayacağım açılmam olurda ben bilemeyip aman nasılsa yalancı sancıdır deyip evde doğurmasam bari 🤣🙈
Mine271992 Meltemmms hiç yaşamadım ki çok yabancıyım bu duruma bende yanıt arıyorum vallahi 😀😀 ne acıkligim oldu ne sancim ne de suyum geldi önceki doğumlar da😀😀
mevraca Mine271992 midemin alt taraflarında yok hic sagda solda var bası asagıdaymış onu demişti doktor
Asiyefdnn Mine271992 bizimde uygulamaya göre son 33 🫶🏻 erken doğum riski olan gebeyim bu haftalara gelebilmek bile çok güzel benim için bundan sonra da bebeğim ne zaman gelmek isterse hayırlısı sağlıkla gelsin 💜
Mine271992 Asiyefdnn bende öyle erken doğum riskim var Progestan kan sulandiricilarla geldik buralara kadar
Mine271992 Slc himm kanala girince sol tarafta olmuyormuymus bilmiyordum benim de solum boş sagimda ve aşağıda hissediyorum