Mine271992 Benim son 22 günüm kaldı ama daha önce gelecek gibi duruyor benim yaramaz hayırlısı bakalım artık 3. Olcak inşallah hiç suyu gelen var mı ya da böyle azar azar gelen falan daha önce böyle Bi şey yaşamadım bilmiyorum o yüzden
Baahar4549 Mine271992 Aralık sonu ocak başı bekliyoruz beyimizi ☺ program 33 gösteriyor ama Allahtan hayırlısı ☺💙
Sevde96 Mine271992 Uygulamaya göre son 7🥲 39+0 olduk ama henüz kanala girmedi başka bir belirti de yok
Arslannesi Mine271992 uygulamaya göre son 7 ama nisanim dun gece ve sabah geldi kontrolüm vardi 2 cm açıklık varmış 7 gün beklemeyecek gibi inşaALLAH sancilarim artar da bu gece dogururum sağlıkla ve kolaylikla🤲💐
Ankara-58 Mine271992 sizin ki yakınmış cnm benim daha şafak 46 Kısmet olursa stres başladı yavaş yavaş şikayetler bitmiyor tabi mide yanması baş ağrısı halsizlik bebegin bir yere toplanmasi
Mevlude95 Son 1 ama gelen giden yok bugun kontrolum vardi kanala bile girmemis beyfendi sali yatis verdi doktorum bakalim umarim sezeryana donmez 😕
Mine271992 Ankara-58 evet benim baya yaklaştı ama bugün biraz temizlik yaptım zorladim kendimi idrarim geliyor gibi oluyor ama yok hafif sıvı geliyor gibi hissediyorum acaba su mu diye tedirginim açıkçası dogumlarimin hepsi planlı olduğu için su nasil gelir hiç bilmiyorum
Ankara-58 Mine271992 bende bugün temizlik yaptım alttan üstten ama.nasil oluyorsa arkamı dönüyorum ev yine aynı yoruldum ev temizlik yapmaktan
Mine271992 Ankara-58 temizlik biter mi hiç bende de durum aynı yapıyorum hop kızım yine arkamdan darmadağın etmiş her yeri