Bskylmz_06 Merhaba hanımlar 39 haftalık olduk geceleri düzensiz ağrılar oluyor bugün kontrol vardı nst de hiç sancı çıkmadı doğum için egzersiz haricinde hurma ve ahududu yaprağı çayı içiyorum başka önerisi olan varmı acaba adaçayı içen oldumu
BUSRA-2121 Bskylmz_06 Zeee Merhabalar 36+2 deyim şu an pilates yapıyorum ve hurma yiyorum. Kaçıncı hafta başladınız ahududu yaprağı çayı veya adaçayına ☺️
Esracmmm Bskylmz_06 ah kaç gündür neler yapıyorum anlatamam 1 cm açıklık dışında bişey yok nişan bile gelmedi
AsyA_34 Bskylmz_06 Bende 38+3 gün içinde biraz yürüyüş merdiven inip çıkıyorum hurma yiyorum , sancılarım ağrılı olmaya başladı pazartesi kontrolüm var bakalım 🥹
Arslannesi Bskylmz_06 günde 2 bardak adacayi içmeye çalışıyorum hurma yiyorum pilates topunun üzerinde hareketler yapıyorum 3-4 gündür dun birde enfeksiyondan dolayı sıcak sirkeli suya oturmustum çıkınca tekrar pilates topunda oturdum 1 saat sonrası nişanım geldi sabah da biraz daha geldi bugün kontrolüm vardi 2 cm di acilmam ama sancilarim yetersiz dua edin artsın 🤲🥲
Zeee Ben içiyorum.doktorum 2 bardak adaçayı,2 bardak ahududu yaprağı çayı ve 5-6 hurma tüketmemi istedi günde.ben hepsini uygulayamasam da yapmaya çalışıyorum😀38+4 teyim hala başı yukarda😩
Bskylmz_06 Zeee O zaman bende adaçayı içmeye başlaya bilirim inşallah en kısa zamanda döner bebişin başı,😌
Bskylmz_06 BUSRA-2121 ahududu çayına 37. Haftada başladım ama adaçayını bugün aldım daha başlamadım kullanan oldumu önce öğrenmek istedim ☺️
Bskylmz_06 BUSRA-2121 bana da aksine aşırı hızlı geçti günler ne çabuk 39 hafta oldu hayret ediyorum heyecan da var tabi değişik duygular içindeyim 🥲
BUSRA-2121 Bskylmz_06 ben mi çok sabırsızım 😞 inşallah sağlıkla güzel bi doğumunuz olur ❤️🙏🏼 darısı da benim başıma 🥲
BUSRA-2121 Zeee yaaa bende başlarım teşekkürler ☺️ bebeğim pozisyon almış benim aşırı bi baskı var bu iki gündür inşallah sizin bebeğinizde döner 🙏🏼
Bskylmz_06 BUSRA-2121 amin inşallah rabbim herkese hayırlı kolay doğumlar nasip etsin dua edelim bol bol başka çare yok ☺️
Zeee BUSRA-2121 rica ederim.vakitlice,sağlıkla gelsinler inşallah😀 etrafımdaki herkes daha doğurmadın mı diyo valla bana da 40-41 e kadar durcakmış gibi geliyo😀bakalım inşallah faydası olur yaptıklarımızın.
Esracmmm Bskylmz_06 39 bitti 34 ten beri de egzersiz adaçayı hurma ananas kekik çayı neler yaptım yok gelmiyo açılma da ilerlemedi