Eminefidan Rabiacyrn17 Ah ne güzel 😊 benim de kızım olacak ben de 28+4 80 günüm kaldı . Aynı ilerliyoruz ne güzel 🌸
umrumdadegil Arzuanne inşallah canım bol bol dua et Rabbim yardımcın olsun düzelir inşallah bir an önce durumunuz bebiş size iyi gelir 💜
umrumdadegil Skrn12 hareketleri varsa problem yoktur her zaman aynı hareketler olmuyor bir gün çok bir gün az olabiliyor🥰 doktora gidince sorarsın yine ama
ElifKarata znkara aynu durumdayız benmde 5 yaşında Bi kızm var dinlenmek ne mümkün valla ilk gebelik sultanlikmisti oh hh ne güzel uyurduk öğlene kadar .🥰😙
yarencaliskan umrumdadegil Ocak 2. Haftası gelir diye ümit ediyorum kızımı sezeryan olucak 2. Gebeliğim çok zor geçiyor ağırlaşmak iş yapamamak 2 buçuk yaşında küçük oğlumla uğraşmak sağ Salim bir kavuşsak 😘
umrumdadegil yarencaliskan ay ne güzel bir kız bir erkek😍 2. Gebelik olanlar daha zorlanıyor diğer bebişten dolayı genelde sağ salim al kucağına inşallah 😍
pinarokten umrumdadegil Size tavsiyem ibriğe içme suyu doldurup içine bir çay bardağı sirke ekleyip her lavaboya gittiğinizde onunla yıkanıp sonrasında iyice kurulanmanız.Enfeksiyonum hiç bir ilaçla geçmedi bu şekilde geçti.