canss_96 umrumdadegil keşke tutulma olsa ben ayağımın üstüne basamıyorum yatakta önce kalkıyorum oturuyorum sonra dönebiliyorum bazen dönemiyorum kalkıyorum topallaya topallaya bi tur atıyorum açıyorum ondan sonra hangi yöne yatcaksam geri yatağa dönüyorum
Gizemm0901 znkara benimde uygulamada 2 ocak gösteriyo ama daha doktor kesin birşey demedi size kesin olarak söyledi mi
A12_S07 Rabiacyrn17 aynıymis tarihlerimiz benimde erkek bebek sizin bebisde dönmüş mu baş aşağı bu hafta baya beni zorladı
Eminefidan Rabiacyrn17 Ah ne güzel 😊 benim de kızım olacak ben de 28+4 80 günüm kaldı . Aynı ilerliyoruz ne güzel 🌸
Rabiacyrn17 A12_S07 ne gibi şikayetleriniz var acaba benim bel ağrım oluyor çok hareketli bi gün geçirdiğimde temizlik falan yaptığımda bacağım çekiliyor onun dışında hiç bi şikayetim yok
A12_S07 Rabiacyrn17 bel ağrısı kalçaya kramp mide yanması baya zorluyor arada ayakta çok durunca diz ağrısı oluyor karnım agirlasmis gibi hissediyorum tombiş oğlum 30 haftalık gözüküyor
Arzuanne umrumdadegil düzelmedi her şey daha kötü oldu babamda artık istemiyor evde kaynanamda da yapamıyoruz ev tutcaz onlar da çok pahalı
umrumdadegil Arzuanne eşin şuan ne iş yapıyor doğumdan sonra bebeğe bakacak biri var mı çalışabilecek misin
Rabiacyrn17 A12_S07 benimde bugün doktor kontrolüm vardı 1450 gram olmuş kızım haftasına göre ilerde sanırım
canss_96 umrumdadegil gebeliğin başından beri içiyorum magnezyum ortopediye falanda gittim ama anca doğumdan sonra müdahale edebiliriz dediler
Arzuanne umrumdadegil sucuda çalışıyordu en son o da olmadı başka işe girecek inşallah bebeğe bakacak da kimse yok zaten kendim bakarım başkasına vermem bebişimi ama çok zorlancaz işte umarım bereketiyle gelir
umrumdadegil Arzuanne inşallah canım bol bol dua et Rabbim yardımcın olsun düzelir inşallah bir an önce durumunuz bebiş size iyi gelir 💜