BaharAytekin Merhabalar, daha önce deneyimli annelerden her ihtimale karsı hazır edilcek yenidoğan biberon ve emzik markası önerisi isticektım🙏
Tugba07 BaharAytekin Ben de deneyim etmedim daha ama tüm arastirmalarim sonucunda; biberon dr.browns, emzik avent ultra air aldım.
Haticeozturk BaharAytekin Ben ikisinide dr brown aldım gaz yapmama özelliğinden dolayı ama ikinci tercihim olsa avent alırdım daha kullanmadım ama
Yogurtlupilav BaharAytekin yenidoğanı memeden uzaklaştırmaması için yavaş akışlı bir biberon olması en doğrusuymuş. Medela Calma, ya da lansinoh momma nın en yumuşak akışlısını tercih edicem. Avent aldım ama artık o ancak çocuk büyüyünce :)
Seydahmet BaharAytekin biberon avent kullandık akışı yavaştı memnunduk. Emzik de çok şey denedim sadece chicco silikon olanı tuttu. Tek parça olan her yeri silikon olan emzik
glam BaharAytekin avent ultra soft aldım instagramda hekimanne tavsiyesiyle. İlk 1 ay emzik önermiyorlar ben de 1 aylık olduktan sonra verdim. Verir vermez aldı oğlum. Tavsiye ederim. Kullanmadık ama biberonu da avent aldım