minik-02 Goncagul_7106 hım anladım benim de eltim ve gorumcem miyomdan ameliyat oldular sezeryanla birlikte onlara uygun görülüp konuldu faydası varsa ne güzel
Mmnj Goncagul_7106 okudum canm kum torbası konuldu demiş sin bnm bünyem çok zayıf bi karnım var o gidince çok zayıfım normal de göbegin içinmi konuldu açaba kum torbası
Goncagul_7106 Mmnj rahim toparlanması için konuldu ve göbek kalmaması için evet konuldu göbekteki pislik akması için kum torbası konulduktan sonra kanamam arttı 2 saat sonra geldiler baktılar tamam rahım Kendini toparlamış deyip aldılar
MomsE Goncagul_7106 sonda takılıyor mu kuşum ya her sezaryende bir de takıldıysa uyuştuktan sonra mı takıldı? Spinal olduysan bulantın falan oldu mu?
Goncagul_7106 MomsE ameliyathanede takıldı uyuşturduktan sonra takıldı mide bulantısı saniyelik bir şey korkmanıza gerek yok ben de çok korkuyordum ama hissetmedim bile çıkartırken de uyuşuk oluyorsunuz zaten
yavrusincabim1807 Goncagul_7106 gonca hnm merhaba denk gelince sormak istedim sigara kullanmanız bebeğe bir kötü etkisi oldumu kilosu küvez vs doğuma kadar içmişmiydiniz birde bnde 4 aylığım kullanıyrm korkularım var 🙁
Goncagul_7106 yavrusincabim1807 Şükür bebeğim de hiçbir sıkıntım olmadı küvezde de girmedi 37 haftalık dünyaya geldi hiçbir hastalık sarılık dahi olmadı Oğlum da tabi her bünye her bebek bir değildir günahınıza girmek istemem ama ben bir sorun yaşamadım Rabbime 1000 şükür ve günde adet olarak değil bir pakete Yakın içiyordum
e_blue_sky_a Goncagul_7106 anestezi etkisi geçince ki ağrıyı merak ediyorum. Dikişler değil de gaz ağrısı oluyormuş ağrı kesiciler çabuk etki ediyor mu