melisers Ceren35 Bizde bebegimizin geldigi gunler de iliskimizde 8.yilimizi bitirmis olacagiz. 14 aylikta evliyiz. Birlikte buyuduk simdi aile oluyoruz cok sukur daha ne isteriz 😍
arslansedaa melisers 7 kilo aldım şuana kadar bebek iyi cok şükür belirti olarak hareketlerini hissediyorum bel agrisi cok oluyor ve ayaklarım sisiyor simdiden ödem olmaya basladi
melisers arslansedaa Yavas yavas vucutlar buyuyen bebege uyum saglamaya calisiyor alisacagiz napalim 😊 Bende de agirlik hissi ve hafif agrilar oluyor bol bol dinlenmeye bakiyorum...
Merveegazann melisers aslında çok inatçı doktor ultrsonu sağa çekiyor kafasını sola çeviriyor sola çekiyor sağa çeviriyor inadına göstermedi yüzünü sanırım nazdan çok inat 😅🤭babasına çekmiş 🤭🙈🤦♀️
Gulayse0233 Merhabalar 23+2 olduk biz de 😇🤗 tahminı doğum tarihine 13 nisan dedi doktorumuz. Bu hafta cumartesi kontrolumuz bizim de en Son 20+1 de gitmistim. O kadar çok özledim ki .❣ Günler geçmiyor her ayrıntısını gelişimini merak eder oldum. Görmek istiyorum hep 💙💙💙 sağlıcakla kavuşalim insallah
melisers Gulayse0233 Ahh evet bende hep gormek istiyorum merak ediyorumm. Teklemeleri hissettikce onun guclendigini anladikca diyorum acaba kac gram oldu gitsem de 4 boyutlu da yuzunu gorsem bu sefer kime benziyor tahmin etsem 🙈😇
Dmlaaa melisers Merhabaa😊 bizde 22 haftaligiz, Izmirdeyiz. Ayda 1 kontrole gidiyoruz, her gittiğimizde biraz daha özlüyoruz 😀 büyüdükçe dediginiz gibi yer daraldigindan (benim özellikle akşamları) karnım çok sis ve gergin oluyor nefes alamıyorum 😂
melisers Dmlaaa Hangi hastaneye gidiyorsunuz ? Bu aralar pek bir hareketlendi masallah bizim kiz 🙈 Taklalar donmeler bitmiyor hele aksamlari 12ye kadar depar atiyor resmen. 😂
Dmlaaa melisers 😀😀 aynen aynen bizde öyleyiz, ultrasonda bile kıpır kıpırdık. Kent hastanesine gidiyoruz. Siz?
melisers Dmlaaa Biz doktorumuzun ozel muayenesine gidiyoruz hastanemizi sececegiz 😊 Dr. Hasan Ulas Basyurt a gidiyorum ben Bayrakli da muayenesi. Cook da memnunum 🙇♂️
Gulhan2692 Bizde 29 haftalık olduk minik adamimla 💙 1 kilo aldım eskişehirde yaşıyorum. Doğum mart 5 gözüküyor hayırlısıyla. Rabbim hepimize sağlıcakla evlatlarımıza kavuşmayı nasip etsin
Devran melisers aminnnn canım benim cümlemizin kini inşallah Allahım isteyen herkese bu duyguları tatdırsın 🙏
melisers Dmlaaa aminn insallah kucagimiza aldiktan sonrada burdan mutluluklarimizi paylasmak nasip olur 😊🙇♂️
Taqooo Merhaba bende 22+3 hamıleyım. Bir kızım daha olucak nisan 20 dogum dedı doktorum lakın ben mart sonu nisan bası gıbı olur dusuncesındeyım 😂eskişehirlıyım sezeryan dıyede dusunuyorum umarım herkes bı an once bebişlerıne saglıcakla kavusurr 😘
melisers Taqooo Aminn saglikla kavusun insallah. Sezeryan olunca daha erken aliyorlar. Genelde 37.haftada doktorlarin normal dogum tahmini genelde 41 hafta uzerinden oluyor. Eskisehir'e cok selamlar. 🙋♀️ Insallah saglikla kavustuk diye de konusuruz buradan 🙇♂️