Sennu melisers zaten önemli olan sağlıkla atlatmak Doğumu normal sezaryen farketmez kurtulalım da sıkıntısız 😇 bu çocuk bi şekilde çıkacak yapacak birşey yok 😂😂
melisers Sennu Evet. Ben ozel bolgemde dikis olmasini istemedim acikcasi ondan bu tercihim onemli olan saglikla atlatmakk dediginiz gibi oyle boyle cikacak 😅
Handankync Bizde oğlumla 20+6olduk 3 kilo aldım şuana kadar doktor 25 nisan dedi en son doğum icin sabirsizlikla bekliyoruz babasıyla oğlumuzu 💗💗
melisers Handankync Saglikla kavusun insallah. Anneligi babaligi yasayacagiz hayirlisiyla bambaska yepyeni bir hayat 😍 Birlikte buyumek guzel olacak 🙈
Handankync melisers amin canım en çokta onun heyecanı var zaten biz eşimle 6 yıldır birlikteyiz aramıza yeni birinin katılması yeni bi sesin gelicek olması çok heyecanlandiryor bizi bambaska bi sayfa açılcak insallah🤗
HaticeElmas melisers inşllah olmaz çok kötü bişy yiyemiyorsun içemiyorsun iyi beslenemyrsn hep aklm bebeğimde çnkü vitamin alamıyorum yemek yiyemyrm çok kötü bi durum bnde de yeni başladı diş agrılarm
Nalkan Bende 25. Haftamdayım perşembe günü şeker tarama yapılacak sabırsızlıkla bekliyorum,oğlum olacak benimde😊
melisers Nalkan Doktorum bana yapma geregi duymadigini belirtti. O yuzden Ocak basindaki kontrolumuzu bekliyoruz kizimizi gormek icin 😍
Edizinannesi 26+3 benimde Mart 21 de bekleniyor doğum.Allah sağlıkla yavrularımızı kucağımiza almayı nasip etsin🙏
Kardii melisers evetçok yaramazlar çok evet çok sağlıklı benim oğluş maşallah 🙏 Aminn 🙏zayıf hamile kalmışsın kilo aldıysan iyi bence biz bi şekilde veririz hiç olmazsa yeterki onlar güzel beslenip kilo alsınlar sağlıklı olsunlar 💕