Deletedmon_98 edaozkyyy aşkım hemde baya hayalet Casper felan bu 😂 emin olamadım kan versem kaç çıkarki şuan 6 felan heralde 😂 varsa oda tabi
edaozkyyy Deletedmon_98 yaaa hahahah nasıl güldüm 😂😂 sen en iyisi bir kaç gün daha bekle aşkım pazartesi günü git kan ver yarınla pazar günü de test yap şimdi gidip kan verirsen düşük çıkarsa bu sefer yükselir mi yükselmez mi diye stres yapacaksın
NovaVina_ Deletedmon_98 tesekkur ederim pozitif enerji ve temennilerin icin. En dogru zamanda bulsun bebislerimiz bizi 🥹🥰 Aslan ve Basak burcu olacaklar tabi 🙈
Deletedmon_98 edaozkyyy doğru diyorsun zaten bayan stresim şimdi bile elim ayağıma dolaştı ya iş yapamıyorum
Kivircikkuala NovaVina_ teyzoşum bunu da mı göremedin yahu 😑 yoksaaa bizi üzmemek adına tam belli değil diye mi yok diyon yoksa ben mi kafayı yedim ben gördüm kızzz Deletedmon_98 Benimde konuma baksana kız sende bende gör hayrına ben gördüm 🌸😃 inşallah yükselir
Deletedmon_98 Kivircikkuala ya aynen 😂 dedim acaba artık çift çizgiler mi görüyorum ne oluyor dur hemen bakiyim askim bende sanaaa
NovaVina_ Kivircikkuala ah teyzesi ah. Kiz su testleri acmadan aydinlikta cekip atin 🥹🙈 ben boyle goremiyorum varsa da. 🥲
Deletedmon_98 Merve-metin inşallah aşkım dua et kanımda yüksek çıksın ama çok silik olduğu için sanırım düşük çıkar
Deletedmon_98 NovaVina_ aşkım aydınlıkta çıkmadığı için zaten karanlıkta çekiyoruz o kadar silik ki 😂
Kivircikkuala NovaVina_ teyzosummm ama sen hep böyle diyonnn camlı çekince görünmüyo annemler sen gör diye açıp çekiyooo 😂🤰🏻❤️