Deletedmon_98 Kızlar şimdi telefonda çekmek için bayağı uğraştım gözüküyor gibi ama gerçekte var gibi duruyor beni bi aydınlatın lütfen
1prensesannesi__ Deletedmon_98 bende resim görünmüyo ama yorumlar yok demis sen hayalet cizgi gorduysen bu saatte sabah ilk idrarla dene canim
Kivircikkuala NovaVina_ teyzoşum bunu da mı göremedin yahu 😑 yoksaaa bizi üzmemek adına tam belli değil diye mi yok diyon yoksa ben mi kafayı yedim ben gördüm kızzz Deletedmon_98 Benimde konuma baksana kız sende bende gör hayrına ben gördüm 🌸😃 inşallah yükselir
1acemi-annne11_ Deletedmon_98 ben de tam adet olmam gereken günde test yapıp böyle çıkmıştı sonra 1 hafta sonra tekrar yaptım ve hemen kırmızı olmuştu bence bir kaç gün bekle öyle yap
Deletedmon_98 NovaVina_ yapıcam canım aslında pazar yapmayı planlıyordum 12.gün olmuş oluyor ovulasyonun ama yarın da deneyelim bakalım bi
NovaVina_ Deletedmon_98 heyecanla bekliyoruz. Benim de bat 13 aralik 1.5 senedir istiyoruz bakalim 🌸🥹
Deletedmon_98 NovaVina_ hadi inşallah canım görüyorum seni buralarda hep ❤️ inşallah her şey gönlünce olur ❤️ az kalmış bakalım birazcık daha sabır bu ay herkes hamiş bizede denk gelmiştir inşallah 😂
NovaVina_ Deletedmon_98 tesekkur ederim pozitif enerji ve temennilerin icin. En dogru zamanda bulsun bebislerimiz bizi 🥹🥰 Aslan ve Basak burcu olacaklar tabi 🙈
Deletedmon_98 Merve-metin inşallah aşkım dua et kanımda yüksek çıksın ama çok silik olduğu için sanırım düşük çıkar
Deletedmon_98 edaozkyyy aşkım hemde baya hayalet Casper felan bu 😂 emin olamadım kan versem kaç çıkarki şuan 6 felan heralde 😂 varsa oda tabi