Semaatrkz Kızlar merhaba 🌸 Samsunda medicalparkta doktor önerisi verebilir misiniz tecrübeleriniz nelerdi paylaşırsanız çok sevinirim 🙏🏻 Naziye Gürkan hakkında çok güzel yorumlar okudum ama çok kararsızım sizinde tavsiylerinizi bekliyorum❤️
Bukre_ Semaatrkz Merhaba ben 37.haftaydım ilk günden beri Zeynep Banu Erdoğdu hocama gidiyorum, kalitesi sohbeti ve anneyi ilk plana koymasından çok memnunum. Çevremdeki herkese tavsiye ettiğim gibi sizede ediyorumm 💕
Diririiririm Semaatrkz merhaba ben Liv hospitale gidiyorum ama doktor bir arkadaşımın uzun araştırmaları sonucu Merve hanım için güzel yorumlar duymuştum hiç gitmedim ancak arkadaşım önermişti.
Diririiririm Semaatrkz bahsettiğim Merve hanım medical parkta zaten ancak ayrılacakmış diye duydum. Tolga Şişli diye Samsunda çok meşhur bir doktor başlayacakmış medical parkta onu tavsiye ederim. Nagihan hanım var görümcem ve görümcemden bağımsız birçok kişi sorun yaşadı tavsiye etmiyorum malesef kimsenin ekmeğiyle oynamak istemem ama
Semaatrkz Diririiririm evet nagihan hanım için bende öyle duymuştum hiç araştırmaya bile girmedim o yüzden çoook canım sıkıldı 🥲
asennaa Diririiririm Tolga hoca ordan ayrılmıştı zaten, baya bir süredir kendi kliniğinde devam ediyor. Ben kendi kliniğine gidiyorum, gideceğine dair de bir şey söylemedi ama emin misiniz?
babecoming Ben gebe degilken pervin hanıma gidiyodum fakt oldukca ilgisizdi, sorunuza gec cevap veriyor telefonla ilgileniyor vs. Liv hospitalda gamze hocaya gidiyprum gebelik takibi icin xooookkk memnunum
Semaatrkz babecoming pervin karlıya gitme şansım oldu bir kere muayene olmak için gitmiştim alelacele bi muayene oldu benimde pek içime sinmedi açıkcası napıcam hiç bir fikrim yok🥲 livde güzel doktorlar var fakat sigortam o hastaneyi kapsamadığı için gidemiyorum maalesef 🥺
Diririiririm Semaatrkz tam net bilgim yok sigortacı bahsetti 40 güne kadar başlar mı bilemiyorum ya da Merve hanım 40 güne gitmezse onu da düşünebilirsiniz hastaneden bilgi alabilirsiniz diye düşünüyorum
Ftm55 Semaatrkz Ben Medicana da Bülent Sürücüye gidiyorum çok memnunum çok sakin her şeyi tel tek anlatıyor açıklıyor ne zaman korkuyla gitsem hep içimi rahatlatır müthiş bir doktor tavsiye ederim
Semaatrkz Diririiririm 33e girdik yarın samsuna gideceğim haftaya salı kontrolüm var ama kime gideceğimi bilmiyorum çok daraldım🥲