HelloooMomy Ecexxxxxx Ecexxxxxx tamam canım doğru diyorsun yaaa. Dayanamadım aldım ama pazar günü belki birini yaparım. Diğer testi de salı günü yaparım o zaman kadar belli olur zaten 🥲🙏🏻
NovaVina_ HelloooMomy ben belirtiler ile hareket etmek istemiyorum mide bulantisi ve bas donmesj harici yoksa uzuluyorum 🥹 ayni cunku belirtiler. Umarim guzel haberleri en kisa surede alirsiniz 🌸
HelloooMomy NovaVina_ aminnnn inşallah ❤️ Doğru diyorsun canımm valla hemen ümitlenmemek lazım. Yoksa çok üzülüyoruz ☹️🥲
_Meva_ HelloooMomy 4 aydır gebelik planlıyoruz doktora gittim akintilarim ve kasik ağrım olduğu icin gebelik dusundugumu soyledim folik asit yazdı aslında fitil yazacakmis fitil akintilar icin mi kullaniliyor
_Meva_ HelloooMomy normal regl yerleşme kanaması olsaydı anlardı canım çünkü ilk kızımda da yaşadım ağrısız çok az bi kahverengi lekeydi
_Meva_ HelloooMomy yok değil canım ben zamanında yasadigim şeyi söyledim sana yani kızımda oyle olmuştu ama bu leke değil bildiğin adet kanaması ve ağrılı 😔
HelloooMomy _Meva_ aaa anladım canım 😔 Biraz fazla kafaya takıyor olabilir misin peki canım? Acaba stresten olabilir mi? Bazen erken ya da bazen geç regl olabiliyoruz stres yüzünden ☹️
_Meva_ HelloooMomy Sonuçlarım geçen hafta çıktı enfeksiyon varmış canım iyi ki daha kötü birsey yok çok korkuyordum kist falan var diye antibiyotik ve fitil kullanıyorum bakalım inşallah bu ay bende mucizeme kavuşurum🥰
HelloooMomy _Meva_ İnşallah canım Rabbim tez zamanda sağlıklı gebelik nasip etsin inşallah tüm isteyenlere, bize 🥲❤️
HelloooMomy Gmzesr inşallah canımm ovulasyon testi aldım. Biz bu arada geçen ay denemedik. Yani çoğunlukla korunduk ama bir iki kez şüpheli ilişkimiz oldu. Ondan bir umutluydum. 🥲