Meliha123 Edanur1_ iki hamileligimde de 12. Haftada öğrendim. Bebeğin pozisyonuna bağlı gösterdiği takdirde öğrenebilirsiniz..
gencbir_anne Genelde net konuşmak istemiyorlar görselerde benim doktorum 12. Haftamda bakmıştı daha erken demişti emin olmak için 15. Haftamda tekrar bakıp kesinleştirmişti. Bence emin olup söylemeleri daha iyi sonradan değişince daha kötü olabilir
Boncukk123 Miraayy ben geçen kontrolde yemiştim 14+3 dü ama talihsizlikler yaşandı asistan girdi kontrole bi suratlar tripler bebeğimi göstermedi bile bana yat kalk çık dışarı yalap şalap muayene etti doktor degıstırdım bende canım ama girmeden bitter yemiştim bu cuma kontrolüm var yine yemeyi düşünüyorum insaAllah gösterir de cinsiyetini öğrenirim 16 ya girdik ☺️🌸
brnzrnc Edanur1_ 13.haftada bize de kesin değil ama kıza benziyor dedi 16.haftada kesin kız dedi bazı doktorlar pozisyona göre tahminde bulunabiliyor
zynb_ozkn Edanur1_ 13 haftalıkken doktorum yüzde 80 erkek dedi ama hemen herkese soyleme alisveris falan yapma heyecanlanip demisti 16 da kesinlesti 😊
Boncukk123 Edanur1_ canım ben 14.haftada gitmiştim tahminde bile bulunmadılar ama devlet takipliyim ben . Bugun 16 ya girdik cuma kontrol var bende cok merak ediyorum detaylıya kadar yine de emin olamam ama tahmin bile söylemediler daha o yüzden daha merak ediyorum
Miraayy Boncukk123 Bende 12.haftamda gittim erkek dedi doktorum 15.haftamda gittim bilemedim kız da olabilir dedi şimdi 17.haftamdayim artık öğrenmek istiyorum 😅🤭❤️ Cuma günü gidicem İnşAllah net öğrenirim 😅
Kebelekk Edanur1_ valla ben dün öğrendim 15+3 devlet sölemedi hemen özele gittim yüzde yüz erkek dedi özele git söylerler
yeschef-13 Ben 13. Haftada kesin olarak öğrendim cünkü gösterdi pozisyonu uygundu 13. Hafta öğrenmek için uygun pozisyondaysa bebek yeterli