Ess23 Benim bacaklarım ağrıyor gece magnezyum kullanmıyorum ihmal ediyorum büyük ihtimal ondandır tam 34 oldum bugün, başı aşağıya dönmüş çok şükür kilomuzda 2300 boy 48
Smyye0303 Ess23 maşallah ya 🧿😍 sürekli içmek gerekiyor magnezyum valla bende unutuyorum hele uyurken anı hareketle kramplar bı oluyo sanciyo bacaklarim
YuvarlanamayanPaanda Smyye0303 olmaz olurmu kasıklarım benden bagımsız artık kemige dayaındı bebe 😂😂ben dedim 38 alsan dedim yoh dedi sinirimi bozdu😂
Smyye0303 YuvarlanamayanPaanda valla hayret ya illa dayanicak çocuk kapıya öyle alicak desene😂 ya benimde iki gündür agriyo kasıklarım şimdide sırtım agriyo resmen yarına randevu aldım doktora gidicem 🥲
YuvarlanamayanPaanda Smyye0303 korkuyorum ya şehir hastanesi olduğu içij aniden suyum gelse bişi olda rasgele dr girecek napacaö bilmiyorum
hasretsisman Smyye0303 yarın itibariyle 32 haftalık oluyoruz minik kızımla şimdilik bir sorunumuz yok elhamdülillah 🙈💖
Smyye0303 hasretsisman maşallah 😍🧿benimde kaburga ağrısı oluyordu bide bacaklara aniden uyurken kramp oda arada birdi iki Akşamdir kasıklarım agriyo resmen ya 32+3 bizde oğlumla bide çok sertleşiyor nedense yarına muayene aldım gidicem✨
Sibel0881 Hiç iyi gitmiyo çok canım sıkıldı 😞😞😥 32 haftalık kontrolüme gittim herşeyi normal ama karın çevresi 1 hafta geriden geliyor dedi doktorumuz inşallah bi sorun olmaz😥
Smyye0303 Sibel0881 yok bişey olmaz canım sıkma sen canını düzelir o sen bol bol bebeğe yarayan şeyler ye bak nasıl toplanır 😀😍
Bacakogluigdem Sibel0881 bana 1 hafta geriden geliyor kilosu dedi 1762 grammış sizin ne kadardı da geri dedi acaba
hasretsisman Smyye0303 benimde sertleşme oluyor bir kenara toplanıp duruyor 😅 umarım güzel sonuçlarla gelirsiniz ve magnezyum kullanmayı ihmal etmeyin kramplarınız geçsin 💖🌸
Smyye0303 hasretsisman inşallah canim😍 magnezyumu düzenli içmiyorum içsem fayda ederdi de şimdi içiyorum kollarım sırtım heryerim agriyo valla ya 😀 ya bazen korkuyorum sertlesiyo ya bir sert vuruyo 😅
Zelihaklc Smyye0303 Bugün tam 32 olduk 🌸 Kontrolümüz de vardı. 1910 gr 42 cm olmuşuz. Baş aşağı dönmüştü 29 haftada hala baş aşağı 🤗 oturup kalkmak yatmak zorlaştı iyice. Bazen nefesimi kesiyor resmen 😅 poposunu da bazen bir dayıyor göbeğime semsert oluyor. Allahım kucağımıza almayı nasip etsin inşallah hepimize🤲❤️
Smyye0303 Zelihaklc maşallah canım bebise 🧿 amin inşallah ya 🥰 kız benimde baş aşağı pozisyonda hep aşağıda kafası hickiriyo ediyo hiç donmedi de aynıyız ya Allah’ım bazen napiyosa aniden bı idrar torbasına kafa atiyo resmen 😂kaslar gevsedi iyice ya zorlaştı artık hele comeldigim yerden asla kalkamiyom ben 😂
Smyye0303 YuvarlanamayanPaanda malesef işte şehir hastanesiyse öyle olur hangi doktor denk gelirse çok düşünme boşver canim 😐sağlıcakla kucağına alda yeterki
Zelihaklc Smyye0303 baş aşağı olduğu için günün yarısı tuvalete gitmekle geçiyor sürekli baskı yapıyordur oraya bebiş😅🥰 çömelip kalkmak biraz zor oluyor ama yapmaya çalışıyorum normal doğum istediğim için faydası olur diye