Arslannesi prenSandprenseSMomy Amin canim saolasin acilma varmış 2 cm inşaALLAH ilerler bugün de olabilir dedi doktor 2 günde sürebilir dedi top üstünde hareketler falan yapıyorum inşaALLAH sağlıkla ve kolaylıkla bugun gelir 🥲🤲💐
prenSandprenseSMomy Momandmery evet yavrularıımızın bi gelme vakti var biz naparsak yapalım gelmiolar 😉
prenSandprenseSMomy Svd12345 amin canm 40 geçtikten sonra tabi daha zor oluyor günler ayrı bi zor oluyor 🙃
prenSandprenseSMomy -syma1 böyle bi bilgi vermedi doktorum 🙃ama iki hafta öncesi yatış ve ilaç verdi bebek gelecek diye sancı vardı pazartesiden itibaren yürüyüş merdiven dedi artık gelsin diye
Nurycr nihalgn Hayırla sağlıkla olsun inşallah. Benimde üçüncü olacak. Diğer ikisi normaldi. Bu da şuan öyle görünüyor. Ne zaman gelirse artık ☺️
Nazli05 prenSandprenseSMomy günümüz aynı insallaj bir haftaya doğarlar ahududu yaprağı çayı içiyorum iki gündür rahmi esnetiyor mua
GK35 prenSandprenseSMomy Şafak 4 🥲Normal yapicam o yüzden bugünde olabilir yanı olsun bence yeter da yoruldum😂
prenSandprenseSMomy Ayseufuk üzülme stres yaoma canm herşyin bi vakti saati var biliyorsun en hayırlı zamnda gelsin inşallah
prenSandprenseSMomy Heidihat inşaAllah bne bazen günlerce yemek yemiyrm ama muz ceviz mandalina yapıyrm çocupumun kilosu iyi maşallah öyle dene yumurta haşla ekmksiz filan ye
Kukulikukuli12 prenSandprenseSMomy uygulama 9 gün gösteriyor 😄 38+5 im doktor 40 kadar beklıcez bakalım dedi. İlk bebeğimde 41.de suni sancı ile dogmustu 🤭