prenSandprenseSMomy Cansuumesee sezeryanlı olmak ta başka bi duygu çocupun ne zaman olacağı belli olumca nasl bi his
Bsrblr prenSandprenseSMomy yürüyüş yaparken daralma olmuyor mu ben 35 deyım bıra yürüdüm mü çok daralıyorum
prenSandprenseSMomy Bsrblr ilk gün oldu özellkle merdiven inip çıkarken ama sonraki günller insanın nefesi açılıyor tavsiye ederm
Cansuumesee prenSandprenseSMomy aslında hem heyecanlıyım hemde cok korkuyorum beni neler bekliyor bilmiyorum zaman gecmek bilmiyor sanki :)
-syma1 prenSandprenseSMomy aynı 23🥲🥲 Bebeğiniz kanala girdi mi acaba Bugün kontrolümüz vardı girmemiş daha
prenSandprenseSMomy -syma1 böyle bi bilgi vermedi doktorum 🙃ama iki hafta öncesi yatış ve ilaç verdi bebek gelecek diye sancı vardı pazartesiden itibaren yürüyüş merdiven dedi artık gelsin diye
nihalgn Nurycr Nurycr aynıyız canım. Benim ikinci gebelik ilkinde sezaryen olduğu için ikinci doğumumda aynı şekilde olacak doktorum önümüzdeki hafta doğumun olacağını söyledi. Doktorun gün verdi mi sana
Nurycr nihalgn Hayırla sağlıkla olsun inşallah. Benimde üçüncü olacak. Diğer ikisi normaldi. Bu da şuan öyle görünüyor. Ne zaman gelirse artık ☺️
Svd12345 prenSandprenseSMomy öyle cnm ,iki gün sonra 40 haftalık olacağız. Ama hiç bir belirti yok.. ilk oğlum da 41 de gelmişti. Allah’ım herkese kolay doğum nasip etsin 🤲
prenSandprenseSMomy Svd12345 amin canm 40 geçtikten sonra tabi daha zor oluyor günler ayrı bi zor oluyor 🙃
Momandmery prenSandprenseSMomy 38+2 🎈 Hurmayı aylardır yiyorum bu arada onun dışında arada yürüyüş ve üçüncü katta oturduğum için merdivenler 🤣
prenSandprenseSMomy Momandmery evet yavrularıımızın bi gelme vakti var biz naparsak yapalım gelmiolar 😉