Kivircikkuala Kızlar benim kist çıktı tedaviye başlayamadılar biraz burdan uzak kalmak istedim bu süreçte doğum kontrol kullandım 10gün kaldı adetime
Kvser Mehmetabay0990 canım ben 16 haftalık oldum . Çok şükür rabbime inşallah sağlıkla kucağıma alırım 🙏🏻 sizin ki kaç haftalık ?
Merveemin_96 Kvser maşallah tek mi tuttu, bizde 10 hafta olacaz yarın 😍hayırla kucağımıza alalım inşaallah 🤲
Kvser Merveemin_96 tek tuttu canım sağlıkla inşallah kucağımıza almayı nasip etsin rabbim 🙏🏻🥰 ben çok memnun kaldım Gökalp beyden gerçekten işinde en iyisi
Merveemin_96 Kvser aynen öyle canım benim bir oğlum var ilk denemede oldu çok şükür buda ikinci diye gittik donmuş embriyolarımızı transfer etti iki tane daha oldu çok şükür sağlıklı olsunlar da en önemlisi o
Kvser Merveemin_96 ayy ne güzel sağlıkla gelsinler inşallah canım benim 🥰 bende diğer embriyoları doğumdan sonra ihma ettirmeyi düşünüyordum sanırım bekletirim belki olmaz ilk doğumdan sonra olur kendiliğinden gebelik dediler de
Merveemin_96 Kvser vallahi bizim hala orda bir tane duruyor, dursun ne olacak sanki, biz çok beklemedik fiyatlar uçup gidiyor diye oğlumu sütten kestim iki ay sonra gittik, inşaallah kendiliğinden olur ikincide ama olmazsa istiyorsanız çok bekleme 😘