tatlisbirkiz _meraklianne_ transfer günü vericek onu bekliyorum estrofem kullanıyorum Sen naptın canım
_meraklianne_ tatlisbirkiz hadi bakalim hayırlı haberlerle inşallah ben daha bekliyorum bugün doğum kontrol hapinin son günü 19 ocakta kontrole gitcem başlayacağız transfer sürecine dedi tam olarak nasıl başlıyor hangi ilaçları veriyor
Munevver_bozdogan tatlisbirkiz İstanbul özel yüzyıl hastanesi. Şuan iğneyle yumurtlarım büyütülüyor yumurtam baya çokmus pazartesi yeni den kontrole gideceğim bakalım 😊
Beyz28 ulku_9797 benim doktorum dışarıdan sadece işlemleri tavmergen de yapıyor 2 hafta önce transfer oldum doktoruma güvendiğim için önemsemedim ama hiç memnun kalmadım tavmergenden odamda klima bile açık değildi üstümü giymek için ısınmayı bekledim
tatlisbirkiz Munevver_bozdogan ne güzel sağlıklı embriyolarınız da olur inşaAllah❤️ Bende bu ay transfer olucam hayırlısıyla 🌸
Munevver_bozdogan tatlisbirkiz yumurtalar yolunda giderse pazartesi kontrolüm var ne zaman yumurtam toplanır
tatlisbirkiz Munevver_bozdogan boyutuna göre karar verilir canım ona inşaAllah kolayca atlatırsın bu süreci
Venus_ Yumurtalar toplandı benimde aralıkta donduruldu bu ay dinlenmedeyim coraspin ve doğum kontrol kullanıyorum, şubatta transfer dedi canım hayırlısıyla🌸 Senin nasıl süreç 🎈 _meraklianne_
_meraklianne_ Venus_ çoğu bitmiş seninde hadi bakalım bende seninle aynı şekildeyim bekliyorum doguk k. Hapinin son gunu bugun 19 ocakta gtcem bakalim
tatlisbirkiz _meraklianne_ benim doktorum bana estrofem bide coraspin verdi canım şuanlık onları kullanıyorum
Beyz28 _meraklianne_ şükür süreci tamamladık taze transfer oldum ve pozitifi gördüm şükürler olsun Allah bekleyen isteyen herkese nasip etsin