FatmaE naneliseker_ Daha doktorla doğum hakkında konusmadık pazartesi günü gideceğim ama tahmini 21 ocak deniyor
FatmaE naneliseker_ hakkımızda hayırlısı olsun inşallah sezeryan düşündüğüm için 38. haftada alırlar ama 21 ocağa kalmaz diye düşünüyorum 😂
naneliseker_ FatmaE ne tesadüf bende sezaryen bugun Hümeyra hanım 38 de hazırlıklı gelirsin dedi zaten😀 selamlasalim odalardan🤣👏
FatmaE naneliseker_ Cidden nası denk geldi 😂 Daha biz doğum için konuşmadık ama diyeceği belli bişey 38 de alıyorlar genelde selamlasalım 😂🫶🏻 Sezeryan ücretine ne kadar dediler konustunuz mu acaba
naneliseker_ FatmaE 10 bin TL idi, 10 bin TL daha zâm gelmiş. Yani 2 3 4 anlarım ama birden 10 bin olması baya şaşırttı 🤣 sonuç 20 bin TL denildi 🤔
naneliseker_ FatmaE şok oldum valla fiyata değilde zâma sok oldum🤣 eşim keşke önceden anlaşıp verseydik dedi ama bu mümkün değilmiş 🤣
FatmaE naneliseker_ Neyse artık yapacak bişey yok 😂 hayırlısıyla kucağınıza almayı nasip etsin rabbim inşallah 🙏 💕
Aysinnn FatmaE doğrudur sağlıcakla kucaginiza almak nasip olsun. Maddiyat nedeniyle özeli tercih edemiyorum 80-100 bin arası tutuyor maalesef o yüzden rapor çıkarıp devlette sürünerek de olsa yaptırmam gerekiyor :(