Gul_se77 20+1 16.haftadan itibaren çok net hissetmeye başladım hergun hissettiriyor kendini bana gobusumde çıktı baya 7kilo aldim toplam ☺️
nazazra24 ilkgozagrim__ teşekkür ederim hepimizin inşallah evet ikinciler daha çabuk hissediliyormuş öyle diyorlar hep 🥰
Lilya1232 Benm 20 agustos son adet ama hesaplayınca daha önce hamile kalmış gibi gorunuyorum sanki bebek ultrasonda 5 gün falan büyük gorunuyor gün olarak anlamadm
Gnlkelkitli ilkgozagrim__ Bende 20+3 tekmelerini hissediyorum artık benimde oğlum olucak ilk bebişimde oğlan 💙 valla 62 ile hamile kaldm şuan 68 kiloyum bebişin kilosuda 400 gram 🫶🧿 bi an önce gecsin istiyorum zamanın 🥰
3bebekannesiii ilkgozagrim__ bugün tam 19 haftalık olduk ultrasona gore 20 haftalık hareketlerini çok net hissediyorum henüz hiç kilo almadım
SMZmiracle 3bebekannesiii ben de kilo almadığım için korkuyorum doktorunuz bişey söyledimi? Normalmiymiş?14 haftadayım ben de hiç kilo almadım..
ilkgozagrim__ 3bebekannesiii maşallah canım bizimkide önden gidiyoo gelişimi ama hiç sorun yok aksine daha iyi