ilkgozagrim__ Kimler benim haftamda kızlarrrr Sohbet edelim gelin Artık hareketlerini hissediyor musunuz Kaç kilo aldınız
nazazra24 ilkgozagrim__ 19+2 oldu benim bebiş ikinci meleğim bu 😍☺️ şu ana kadar 2 kilo almışım zaten kilom var o yüzden dikkat ediyorum 🥰 hareketlerini 12. Haftadan sonra hissetmeye başladım 😁
Eyyy0 ilkgozagrim__ ben öyle haftada bi iki defa galiba hissetmişimdir yawastan dahada netleşmeye başlar inşallah 😂
ilkgozagrim__ esraaaes kaçıncı haftadasın bende 2 haftayı geçti hissediyorum ama 5 gündür artık elimi koymadan hissediyorum
Nassude İlk gebeliğim 20+1 deyiz tekme kıpırdama yok bazen çok nadir kalp atışı gibi oluyor 😇 kilo durumum da degisiyor 2-3 arası
Lilya1232 Ben 15 teyimmm daha hissedemiyorumm sabırsızlanıyorumm kızlar bısey sorcamm bu arada şu ölçümlerde karın ve baş ölçümlerinde bi sıkıntı olsa doktor illa söyler degılmi bugunn bısey demedı cokta tatmin etmedı acıkcası bılmıyorum
ilkgozagrim__ Lilya1232 Evet haklısın kuzum Bi tekmesini hissetmesem noldu ki diyorum durmuyor hiç gece gündüz çünkü bizim kız