Minigiim-vebenn52 Esra_4774 yeşil mercimek kesinlikle Havuç muz süt yoğurt kefir kaşar tahin pekmez Ceviz badem Kefirle muzu karıstırın için çok iyi kilo aldırıyor yeşil mercimekte öyle
Yessiimm mbetuly ayyy tıpkısının aynısı banada oluyor 30+6yız mesela şuan bile öyle sol tarafım göbeğimin hemen yan tarafı her 2 sn bir pıt pıt atıyo uzunca bi süre nedenini bende bilmiyorum bugün dr soracaktım heyecandan unuttum 🫤
mbetuly Yessiimm bizde 30 +3 . Benimde ara ara oluyordu bende merak ediyordum öğrenmiş oldum meger iyi bir şeymiş 🥰
Loyabloom Ay bende ne zaman tatlı bıseyler yesem bir hıckırık tutuyor oğluşumu:) 5 dk boyunca gecmesini beklıyorumm😂
Egemoms1303 Minigiim-vebenn52 ayneeen bak kahvaltıda yumurta ceviz bal yiyorum ıhlamur içiyorum o gün çok enerjik ve ara ara hıçkırıyor bende o yüzden olduğunu düşünüyorum 😊 yulaf yiyorum bazen akşama kadar yatıyor zavallim😂😂
mbetuly Mercimeek benimde prensesim hıckırıyormuş meğer inşallah sağlıkla kucagimiza aliriz bebislerimizi🥰
Esra_4774 Minigiim-vebenn52 havuç,muz,pekmez, kaşar,ceviz, süt, yoğurt hpsini yiyorum sadece kefir ve tahin yok bide yeşil mercimek normal mercimek tüketiyorum çorba yaparak
ArifeEl 31+1 bende de sık sık oluyor. Hatta bu kadar sık olunca insan bi endişeleniyor neden bu kadar hıçkırıyor diye )))
hopefortomorrows mbetuly normal bir durum korkmana gerek yok. Hareketlerini hissetmeye başladığım ilk haftalarda da oluyordu.35 bitmek üzere hala oluyor ☺️
rabiaozcans mbetuly korkmayın korkmayın, aksine hayati fonksiyonlarını yerine getirdiği için hıçkırıyor. sağlıklı olduğu için hıçkırıyor🤌 sağlıcaklada gelsin inşallah