Hayalim2baby beyzanur_kbn Sevindim adınıza inşallah sağlıkla alırsınız. Ben memnun kaldım kesinlikle. Umarım sizde kalırsınız
Hayalim2baby beyzanur_kbn Ten teması yapıldı. Denk mi geldi bilmem ama 12 buçukta öğle arası var o zaman diliminde 1 saat kadar kaldı bişey demediler sonra gitti
Miniksercem69 Hayalim2baby Hayalim2baby Allah razı olsun burda bekleyenlerin içine içimize hatta su serptiniz 🥰🥰 peki ilk emzirme nasıldı hemsireler mi geldi yardımcı oldular mı ve süt hemen gelmiyor sezaryanda mama götürdünğz mü
Miniksercem69 Hayalim2baby banada 200 gr farklı söylediler özeldeki daha fazla burdaki 200 gr daha az söyledi o yüzden sordum aynımı cıkıyor diye çok tesekkurler 🙏🙏
Hayalim2baby Miniksercem69 USG de fark ediyor ama çok takılmayın bence doğunca toparliyolar bı şekilde
Hayalim2baby Miniksercem69 ne demek 🌼 mama goturmedim ihtiyaç olursa ordan veriyorlar. Odaya gelir gelmez emzirmek için yardım ettiler ilk süt önemli çünkü. Kişiden kişiye değişir bence bazilarin ki gelmiyor o zaman da mama veriyorlar ama genelde emzirmek için ısrar ediyorlar yani
Hayalim2baby asliefe64 ilk kalkarken zorlandım biraz evet acı ve baş dönmesi oldu ama sonra geçti hiç yatmadım nerdeyse hep yürüdüm. Çünkü yatınca ağrı daha çok oluyor
Miniksercem69 Hayalim2baby çarşamba ameliyat öncesi kan vereceksin dediler bana da çarşamba 36+3 oluyorum bakalım gün vereceklermi yoksa her hafta kontrole mi çağırırlar bilmiyorum bu arada dikişleriniz nasıl taburcu oldunuz mu
Miniksercem69 Hayalim2baby gögüs ucum hiç yok silikon gögüs ucu aldım çantama koydum bebek tutamazsa vs diye bu arada süt sağma makınasını götürmelimiyim sizce lazım olur mu
rumeysabet Ben orada tamamlayıcı bir ameliyat oldum deneyimim kötü oldu ama özele para yetişmiyor riskli gebeyim sizin anlattiklariniz biraz içime su serpti doktor tavsiyeniz varmı
Hayalim2baby rumeysabet sürekli gittiğim bı doktor olmadı her seferinde farklı biri denk geliyordu ama genel anlamda hepsi çok iyi çok güzel ilgileniyor