Evet kızlar sonunda bende doğum yaptım ikinci oğlumu kucağıma aldım. Cam sakura Hastanesi’nde 39+2 ye gün almıştım. Çarşamba günü yatış Persembe de sezeryan olacaktı. Çarşamba günü 3 de geldim hastaneye acilden servise çıkmak için kayıt actirmaya gittim neyse açtırdım kayıt falan acilde ki doktor (kadın) beni alttan muayene etmek istedi sezeryanliyim buna gerek var mı dediğim de beni tersledi istersen sen geç benim yerime dedi. Uzatmadim alttan muayene etti odaya çıkmak için 4 saat bekledim oda yokmuş. Akşam 7 gibi çıktım odaya bı saat sonra nst bağladılar 80 e çıkan sancılar vardı ama ben hiç hissetmedim serum takıldı ama fayda etmedi. Gece 23.30 da sezeryana alındım acil bı şekilde. Bu arada gene alttan muayene ettiler bı kez daha 🙄 ilgilenen ebeler, hemşireler falan aşırı iyi davranıyor bunu söylemeden gecmiyim. Sonda falan takıldı ben ilkinden bildiğim için fazla acı hissetmedim ameliyathaneye indik ama nasıl soğuk ben titremekten konusamiyorum 🥶 ameliyat ekibi harika müzik falan açtılar beni sakinlestirdiler falan çok memnun kaldım. Spinal oldum tek sefer de yaptılar iğneyi. Cekistirmeleri falan duydum acı yok ama dikislerim atıldı sonra odaya. Karnıma bastirdilar biraz acıdı ama dayanilmayacak kadar değil. Ağrı kesici iğne serum sürekli yapıldı biraz ağrım oldu ama geçti. Beni zorlayan titremeydi 1 saatten fazla sürdü. Onun dışında herşey gayet iyiydi yani özel hastaneden daha iyi bence burası. Tavsiye ederim çok rahat bı şekilde. Aklıma gelen bunlar sorunuz varsa cevaplayabilirim..