Zeynep1225 Kızlar sigarayı bırakamayan var mı ? Günde kaç tane kullanıyorsunuz ? (sadece bırakamayanlar yazsın bırakanlar duyar kasmasın lütfen .)
2melkannsi Zeynep1225 iki hamileliğimde de kullandım tamamen bırakamadım bazı dönemler çok güzel içtim stresten moralinin yüksek olduğu zamanlar hiç icmedik değişti yani günde 8-9 tane ictgmde oldu hiç icmediğim günlerde 🤷
Zeynep1225 Kub7a Ben 2 ay dişimi sıktım ama geçmedi krizler bir türlü geri başladım bu sefer de psikolojim bozuldu bebeğime zarar veriyorum diye içsem ayrı stres içmesem daha büyük stres
Tibmer Ozge56 hangisi mesela bende içiyorum maalsef en hafifini içiyorum ama Slender blue şu ince olanlardan🥺yıllardır tiryakiyim çok mutsuzjm ama bırakamıyorum da 😢
Durdanekly Bende bırakamıyorum. Normalde her gün bir paket içiyordum. Hamileliği öğrendikten sonra 3 veya 4 tane içiyorum
Ozge56 Tibmer ben sigara içmedim ama ablam içerdi eniştem ona nitokinsiz sigara alırdı hamileler icinmiş bulabilirsin sor büyük sigara satan marketlere yada tekellere
Tibmer Zeynep1225 stres daha kötü işte az içmeye çalışacaksın mecburen insan herkese de diyemiyor hemen yadirgiyorlar
Zeynep1225 Tibmer Evet eşimden filan gizli içiyorum zaten görünce boş yapıyor ama yanımda da söndürdüğü yok
2melkannsi Tunzaliee bilmiyorum bnde olmadı yani bnde olmadı diye hayır olmuyor demem yanlış olur bnde çok vicdan yaptım bebege zararlı diye ama engel olamadım 😔
melekseymaxx Ben de maaalesef bırakamayanlardanım winston slims gray çok hafif 3-4 tane içiyorum günde😞
Mervikk Zeynep1225 ben kalp atışını duyduğum zaman bırakmıştım. Hatta tiksinmiştim şimdi 26. Haftadayım stresten midir nedir bilmiyorum aşırı canım istiyor bi kaç kere içmiş bulundum çok vicdan yapıyorum ama bazen de eşimin sigarasını yakıyorum ağzımda tadı kalsın diye😅