YeniGelinMeselesi Sabahtan beri başım çatlıyo kopucak sanki ağrıdan mide bulantısıda ona keza istifra ettim baya şimdi de baş ağrısı çok arttı beynim akıcak gibi sanki napcam
Nesfur41 YeniGelinMeselesi Hamile değilseniz eğer kaynar suyun içine vicks atın üzerine havlu onu soluyun 10 numara açıyor sinüsleri Ya da eşinize ya da birine omuzlarına boynuna kolanyayla masaj yaptır kokla arada da kolanyayı o da iyi geliyor
Angel161023 YeniGelinMeselesi ben yüz üstü yatıp enseme buz koyup karanlık bir odada yarım saat duruyorum migren hastayım geçiyor bi dene bence
YeniGelinMeselesi Gamzecanpolat migren başlangıcı demişti doktor bi kaç yıl önce ama bayadır böyle ağrı yoktu
Gamzecanpolat YeniGelinMeselesi kolonya ve karabiber yapıyorum ben peçeteye ikisini de döküyorum başıma sıkıca tülbentle bağlıyorum karanlık odada uyumaya çalışıyorum YouTube de baş ağrısı migren için sinyal sesi var onu da öneririm iyi geliyor
YeniGelinMeselesi Gamzecanpolat Gamzecanpolat deniyim bari baş ağrım arttıkça mide bulantımda artıyor çok kötüym ya
MinikMucizem___ YeniGelinMeselesi Bende migren hastasıyım enseme safaklarıma buz koyuyorum hamileliligin ilk 5 ayında şiddetli geçirdim simdi simdi azaldı
YeniGelinMeselesi Ankara-58 tansiyon aleti yok ölçemiyorum acile gidicem çok kötüyüm kustum yine bayılıcam artık sabahtır hiçbişey yiyemedim ne yesem kustum başım çatlıyo ağrıdan
Ankara-58 YeniGelinMeselesi cnm ya tansiyondur yada migren yada başka birseh bence acil gidin eğer bas agrisi da eşlik ediyorsa benim biyomedikal bnm tansiyon yukselmisti
YeniGelinMeselesi Ankara-58 baş ağrısı kusma mide bulantısı ve son yarım saattir baş dönmem arttı beynim içerde fıldır fıldır sanki buz koyuyorum şuanda başımdan ateş çıkıyo resmen
ELFomr YeniGelinMeselesi Benim migrenim var 24 haftaliğim her ay bir kere acile gidiyoruz. Migren bulantı yapar boşuna kendine eziyet etme acile git orda parol serum yapıyorlar o geçirir sadece
shrbrk YeniGelinMeselesi parol aldım. Ben geciremiyorum kendi kendime. Mecbur aldım üç sefer. İse de gidiyorum.rapor alamıyorum zırt pirt. Habire bulantı kusma. Mahvolduk
YeniGelinMeselesi shrbrk parol hiçbi işe yaramıyor o yüzden boşa yutmıyım dedim bana çok hafif geliyo o hap
ELFomr YeniGelinMeselesi Zaten sadece parol kullanabiliyoruz onun hapı pek işe yaramadığından serumu etkili oluyor biz her migrenim tuttuğunda acile gidiyoruz serum ile geciriyoruz
YeniGelinMeselesi ELFomr bende gidicem acile eşiiimi bekliyorum işte şuan gelicek yarım saate ilk defa böyle oldu ya
Ankara-58 YeniGelinMeselesi benim ki gözlerime vuruyordu canım agrisi aşırı derece enseden başıma doğru agri vuruyordu ölçüm tansiyon 14 8 di