Zseda
Zseda
Hah işte dediğiniz gibi devletin yoğunluğu vs sistemin sorunu hanımefendi sistemi eleştirin en çok ben eleştiriyorum, özel sektörde yıllarca iyi kötü bulundum onuda en çok ben eleştiriyorum, evet bu hak size verilmiş fakat o acil durumda böyle küçük hesaplar peşine düşmek saçma, işinize gelmiyorsa kabul etmezsiniz, kabul edip sonrasında bunu yapmak saçma diyorum anlamasınzor bir şey değil. Hepsini geçtim beneğinizde dahil o kara listeye girmeye değer mi? İnsanları bilgilendireyim diyorsunuz eyvallah fakat bu şekilde yönlendirdiğiniz insanlar sonra o çok sıra beklememek için gittikleri acilde muayene olamayınca vebalini alabilecek misiniz? Evet hakkınız var , şöyle düşünün hakimlerinde insiyatif hakkı var vs yazılı olmayan hükümler verebiliyorlar veyahut yazılı olandan başka hüküm verebiliyorlar( anlayın diye örnekliyorum) yani hakkınız var diye insanlığa yakışmayan( sonuçta yapılan anlaşma ve sözleşmeye riayet etmiyorsunuz) bir davranışı sergilemek size doğru mu geliyor. İnsanları bilgilendirin ama sonucunda acil durumda sağlık hizmeti alamayacak olma ihtimallerinde vebalinide alın o zaman ne diyim. Mahalle ağzı sizde, ben gayet seviyeli yazarken siz “yolunmaya mahkum insanlar” diye konuya başlıyorsunuz, ben size ve bebeğinize sağlıklı iyi günler dilerken siz ben dilemiyorum şu bu diyebiliyorsunuz fakat mahalle ağzı benim ki mi oluyor? Sizin seviyesiz tartışmanıza daha fazla müdahil olmayacağım. Ben başka fikirlere açık olarak size şu şu konuda haklısınız diyebiliyorken siz asla tartışmaya açık değilsiniz. Umarım hayatınızın geri kalanında zorlanmazsınız, iyi geceler.