Sevgi2023 1prensesannesi__ yaa cok mutlu oldum seni cok gordum burda her zaman her kesin sorusuna xevab verdin inşallah sag salim oksun
Guluzar06 NovaVina_ NovaVina_ 1prensesannesi__ çok şükür demiştim size benim 6ayda oldu sanırım sizinde 6.ayınız çok sevindim🥺
1prensesannesi__ Aysegul178 kan vermeye korkuyorum ya haftasonu da geldi belki kan vermem 😂 sabahki ruh halime bağlı 🥰
Aksutilayda44 1prensesannesi__ hayırlı olsun cnm evet çizgi var bence hamilesin bende böyle öğrendim ilk gebeliğim şuan 14 haftalik hamileyim 🤰❤️ 3 hafta sonra cinsiyet ogrencez inşallah 🤲🤲
1prensesannesi__ Aksutilayda44 yaa boyle yorumlar cok motive ediyo korkuyorum bende ya cikmazsa diye 😇
1prensesannesi__ AZ96 duzenli oluyosan takvim dogru gösterir ama duzenli olmuyosan en cok. E kadar beklediysen o kadar bekle canim
Gule12 1prensesannesi__ erken gebelik mi yapayım yoksa , kaset mi belirtim sadece karın ağrım oluyor arada kasık da göğüs hassasiyeti, afedersiniz, sümsük gibi beyaz akıntı
Kivircikkuala 1prensesannesi__ Sabah görememiştim gittim geldim böyle https://mutluresim.com/image/nx8krH
Aksutilayda44 1prensesannesi__ yeni olduğu için HCG 94 çıkmıştı sonra arttı öyle bidaha kan verdim 657 çıkmıştı öyle giderek artıyor 😊
1prensesannesi__ Gule12 insAllah pozitif görürsün canim eğer adet gununden onceyse erken gebelik yap bende erken yaptim
1prensesannesi__ Zeynep15 evet beraber 🥰 ama daha kan vermedim asko cok korkuyorum ya negatif cikarsa cok üzülürüm 🥺