cansureis 1prensesannesi__ gaza gelip yaptım bende ama kaset test vardı baksana bi ya 😂görmedim ama gördüm gibide
1prensesannesi__ cansureis inAllah canim benim 🥰 aylardir beraber takip ediyoruz 9 ayıda beraber gecirmeyi cok isterim
YesimAykut 1prensesannesi__ var canım hayırlı olsun Allah bana da nasip eder inşallah dua edin hamilelerinki kabul olur
1prensesannesi__ YesimAykut insAllah Rabbim nasip etsin askim saglikli dunyalar guzeli bi bebegin olsun 🥰😘
cansureis @1prensesannesi__ ay bende de attım görünüyor bi daha denedim https://mutluresim.com/image/nxxixH
1prensesannesi__ cansureis simdi açtım baktim ikinci cizgi gorunmuyo ama kaset test bu simdi benimde cikarmaz askim gecikmeden sonra kaset testlerde pozitif cikiyo erken testin varsa erken test uap
YesimAykut 1prensesannesi__ inşallah canım yine aldım erken gebelik testi başlarım 10 güne yazarım buradan 😌
Esra_Omer_21 1prensesannesi__ erken öğrenmişsin silik olması normal içini ferah tut kanda da fozitif olur inşaAlllah daha iki gün önce konuşmuştuk demekki mucizen seninleymiş❤️😍
sacmalamakizim 1prensesannesi__ Canım bir belirtin varmıydı, ağrı bulantı falan yoksa öylesine mi yapmıştın.
1prensesannesi__ sacmalamakizim halsizligim var cok uykulu halim bide ates basiyo baska belirtim yok ama pazar gunu test yapcaktim oylesine yaptim 🥰
AZ96 kızlar bu regl gecikmesini nasıl bile bilirim olduğum tarihimi beklemeliyim takbim bigun regl olacağımı gösteriyor bilemedim
1prensesannesi__ AZ96 duzenli oluyosan takvim dogru gösterir ama duzenli olmuyosan en cok. E kadar beklediysen o kadar bekle canim