1prensesannesi__ goktugalpmom 5+4 de gidip keseyi gördüm bebegi daha goremedik 1 ay sonra gel garanti olsun dedi doktor bende ocagin ilk haftasi gitmek istiyorum 🥰
YncaY Çok yorumlu post 😃 hamile kalan tüm kişilere gözünüz aydın hayırlı olsun bu ay pozidifi gören çok kişi oldu sanırım bende pozidifi gördüm hepimize hayırlı gebelikler olsun 🙏🏻🥰👶🏻2024 bize bebişlerimizi sağlıkla getirsin 🤰🏻🩵💖💝🥳
goktugalpmom 1prensesannesi__ 1prensesannesi__ masallah ne guzel banada dua edin 71den sonra bir dahanbeta verdinizmi
1prensesannesi__ QBuse1123 ben keseyi de gördüm canim testi biraktim daha nasipse bidahakine kalp atislarina 🥰🥰
1prensesannesi__ Hulo2105 ay yerim 🥰 6 haftalik olduk teyzesi kesemizi gördük hemen ertesi gün kan verince 71 cıkti 🥰😘
1prensesannesi__ Hulo2105 evet aramizda 1 hafta var yakınız 🥰 bakarsin ayni gün dogururuz belli olmaz kese görmeye gittin mi
1prensesannesi__ _almirasmom ayy bizimde bu kadar olmuştur simdi 🥰 son adetim 5 kasımda simdi 6+3üz 🥰 Burda 5+4 de gittigim kesemiz doktor 1 ay sonrasina cagirdi ama esim haftaya gidelim diyo 🙈 kalp atislarini duydunuz mu
1prensesannesi__ goktugalpmom yok asko ben daha beta vermedim işi nasibe bıraktım birazda 😊 tam 5+4 de gittim keseyi gördüm doktor yerlesmis dedi yetti benim icin tekrar kan verseydim her seferinde daha cok stres olcaktım 😄
KFeyza_ 1prensesannesi__ duyarsın canım bence 3 yaşında oğlum var 9+0 dayım bende kalp atışını en net 7+4 duymuştuk
goktugalpmom 1prensesannesi__ ne guzel ben de adetten 2 gun once 82 degerim ama bir daha vermedim bugun adet gunum baya paniklendim
1prensesannesi__ goktugalpmom hiç panikleme canım ağrın sancın cok olur bende adet günümde sürekli tuvalete gittim kanamam varmi diye ama nerdeyse 2 adet gunume az kaldi gelen giden yok arada hamile oldugumu kabullenemiyorum 😂 cok sıradan geliyo heralde hareketlerini hissetmeden anlamicam
goktugalpmom 1prensesannesi__ valla sanirim oyle bugun adet gunum test yaptim daha belirgin cikti buraya atmak istiyorum fakat atamadim🥰